Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον πατριό του!

Ανταποκρίνεται σε ερεθίσματα

Must Read

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 4χρονο από τα Μέγαρα ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» αφού είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον 23χρονο πατριό του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσηλευτικού ιδρύματος, το παιδάκι αποσωληνώθηκε χθες, Κυριακή από τους ιατρούς του νοσοκομείου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση πλέον στην ΜΕΘ.

Μάλιστα, ο 4χρονος, ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα, και εκτελεί εντολές ενώ παρουσιάζει καλή κινητικότητα στο άνω και κάτω άκρο του δεξιού τμήματος. Ωστόσο, ακόμα αναμένεται να εξεταστεί η κινητικότητα του στο αριστερό άνω και κάτω άκρο.

Το παιδί μπήκε στο νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα. Την περασμένη Παρασκευή χειρουργήθηκε παροχέτευση υποσκληρίδιου αιματώματος θωρακοσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως τα τρία ανήλικα αδέρφια του, τα οποία εισήχθησαν την περασμένη Πέμπτη στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα μετά από προφορική εντολή της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθήνας έχουν ολοκληρώσει την παιδοψυχιατρική εκτίμηση, τον έλεγχο μεταδοτικών νοσήματων και την εξέταση από ιατροδικαστή.

Τα παιδιά συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο ορθοπεδικό τμήμα όπου βρίσκεται και η μητέρα τους.

Ολόκληρη η ενημέρωση του νοσοκομείου:

«1. O ασθενής (Χ.Ρ.), Ρομά, 4 ετών, που νοσηλεύεται στο Γ.Ν.Π.Α. «Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ» από 10.01.2024 με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα (μετά από κακοποίηση), χειρουργήθηκε για παροχέτευση υποσκληρίδιου αιματώματος θωρακοσφυϊκής μοίρας της Σπονδυλικής Στήλης, στις 12.01.2024.

2. Αποσωληνώθηκε στις 14.01.2024 και έκτοτε ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα, εκτελεί εντολές, έχει καλή κινητικότητα δεξιού άνω και κάτω άκρου ενώ υπολείπεται η κινητικότητα του αριστερού άνω και κάτω άκρου. Παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε σταθερή κατάσταση.

3. Όσον αφορά τα τρία (3) ανήλικα αδέλφια του, τα οποία εισήχθησαν στις 11.01.2024 κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθήνας :

· Άρρεν ( Χ.M.-Γ.) , έντεκα (11) ετών
· Άρρεν (Χ. Π.-Α.) , δέκα (10) ετών
· Άρρεν (Χ. Τ.-Γ., οκτώ (8) ετών

– Έχει ολοκληρωθεί η παιδοψυχιατρική εκτίμησή τους και ο έλεγχος μεταδοτικών νοσήματων.
– Έχουν εξετασθεί από ιατροδικαστή.
– Παραμένουν νοσηλευόμενα στο Ορθοπεδικό Τμήμα συνοδευόμενα από την μητέρα τους»

Δείτε επίσης:

Στα Μέγαρα κρύβεται ο πατριός που ξυλοκόπησε τον 4χρονο – Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το αγοράκι

Νέα χειρουργική επέμβαση στον 4χρονο που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του

Αποκάλυψη-σοκ: Ο πατριός είχε ρίξει σκόπιμα καυτό νερό στον 4χρονο προτού τον ξυλοφορτώσει

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This