Εξαφάνιση Μπάμπη: «Εκεί που τον έχω θάψει, δεν θα τον βρουν ποτέ»!

Φίλοι των δύο ανδρών μιλούν on camera για το όσα συνέβησαν αφότου χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου

Must Read

Το ότι ο 50χρονος κρεοπώλης, βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι, είναι όντως ο δράστης, φέρεται να πιστοποιείται από την κατάθεση μάρτυρα-«κλειδί» στην υπόθεση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Tlive», φίλος του 50χρονου φέρεται πως είπε σε αστυνομικούς πως τον άκουσε να λέει «εκεί που τον έχω θάψει, δεν θα τον βρουν ποτέ»! Αυτός και ένας ακόμη φίλος των δύο ανδρών κατέθεσαν στις αρχές την περασμένη Παρασκευή (12/01) και χθες το βράδυ ο ένας τους κλήθηκε ξανά από την αστυνομία και παρέδωσε το κινητό του.

Οι πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι ο κρεοπώλης είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του και του έστελνε μηνύματα. Ομως, ο μάρτυρας φέρεται πως είχε διαγράψει τόσο τις τηλεφωνικές κλήσεις, όσο και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον κρεοπώλη την επίμαχη χρονική περίοδο και έτσι χρειάστηκε να ανακτηθούν από τις αρχές.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Οι μαρτυρίες φίλων των δύο ανδρών

«Τον είχα σαν αδερφό» ανέφερε ο Χαράλαμπος, «συνδετικός κρίκος» ανάμεσα στον Μπάμπη και τον κρεοπώλη. «Μιλήσαμε στο τηλέφωνο την ημέρα που πήγα στο χωριό. Είπαμε καλή αντάμωση και δεν τον ξαναείδα. Ήμουν ο “κρίκος” που γνωρίστηκαν και τον βάλαμε στην παρέα μας. Θα γινόμουν κουμπάρος του κρεοπώλη. Ήμουν μαζί του όταν τον συνέλαβαν για το μαχαίρι. Μας άρεσε το κυνήγι. Ψωνίζαμε από το μαγαζί του. Δεν μας άφηνε ποτέ να πληρώσουμε. Ήταν ο πατέρας της παρέας», ανέφερε και πρόσθεσε πως «όταν χρειάστηκε λεφτά ο 50χρονος, ο Μπάμπης τού έδωσε χρήματα. Με πήρε τηλέφωνο η μάνα του και μας είπε πως ο Μπάμπης είναι άφαντος. Μου είπε του χρωστάνε λεφτά του παιδιού…».

«Ήταν σαν να μην τρέχει τίποτα όταν τον ρώτησα. Μου είπε “τον άφησα εκεί”. Ήταν σαν να μην τον ένοιαζε. Δεν αντέδρασε όταν ήρθε η αστυνομία. Τον μπλόκαρα από παντού όταν έμαθα τι έγινε», συνέχισε και υποστήριξε πως «μού είπε ψέματα. Τον ρώτησα γιατί το έκανε αυτό και δεν μου απάντησε…».

Στον ALPHA μίλησε και ένας 36χρονος φίλος των δύο ανδρών, ο οποίος ήταν εκείνος με τον οποίο μίλησε στο τηλέφωνο ο κρεοπώλης, αμέσως μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη. «Έδωσα το τηλέφωνό μου στην Αστυνομία. Δεν μου το επέστρεψαν ποτέ. Λέγαμε αν θέλουμε να κάνουμε καμιά παρανομία, δεν πρέπει να έχει το τηλέφωνο μαζί. Αυτός είχε δυο τηλέφωνα, ένα παλιό και ένα smartphone. Μου είπε ο κρεοπώλης πως είχε πάρει λεφτά από τον Μπάμπη, τα μάζεψα και του τα έδωσα», είπε και πρόσθεσε πως θεωρεί ότι ο κρεοπώλης είπε ψέματα και στους φίλους του: «Πού τον άφησες; Με ποιον; Μου είπε “δεν ξέρω, τον άφησα και έφυγα”. Λέει τον άφησε στον κόμβο».

Κι όλα αυτά την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη, με το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου βούλευμά του να εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο νεαρός άνδρας έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Αστυνομικοί έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» την περιοχή στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου όμως μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του αγνοούμενου νεαρού και πλέον σκέφτονται να επεκτείνουν τις έρευνές τους οι οποίες επικεντρώθηκαν μέχρι τώρα με οδηγό το στίγμα του κινητού του 51χρονου χασάπη. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα δεδομένα των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, ο κρεοπώλης είναι αυτός που κάλεσε το θύμα, και όχι το θύμα εκείνον.




Όπως υποστηρίζει ο 51χρονος, αφού έκλεισε το κατάστημά του, γύρω στις 8.30 το βράδυ, παρέλαβε τον 31χρονο από το σπίτι του, προκειμένου να τον μεταφέρει στο σημείο που εκείνος του υπέδειξε. Οντως ο κρεοπώλης παρέλαβε τον 31χρονο στις 20.36 από σημείο κοντά στην οικία του και τέσσερα λεπτά μετά ο Μπάμπης υποτίθεται πως αποβιβάστηκε από το Ι.Χ του πρώτου.




Οι αστυνομικοί κάνουν δεύτερες σκέψεις για την ακρίβεια του στίγματος, αφού έχει καταγραφεί μόνο από μία κεραία στην περιοχή. Πλέον, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κινούνται προς τον ορεινό όγκο προς Αράκυνθο και Άγιο Γεώργιο, αναζητώντας κάποιο ίχνος του 31χρονου. «Είναι δεδομένο ότι οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ευηνοχωρίου και στη λιμνοθάλασσα. Προς τα ορεινά, όμως, δεν έχω ακούσει να έχουν στραφεί…», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη.

Την ίδια στιγμή, τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές από την άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του χασάπη, φέρεται να αποτελούν «κλειδί» για τη λύση του μυστηρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε για ένα νέο πρόσωπο, που πιθανόν γνωρίζει τι είχε συμβεί.




 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This