Η κινηματογραφική εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη – Η μοτοσικλέτα και ο «στημένος» καβγάς

Πρόκειται για σατανική και πολυδάπανη παγίδα θανάτου

Must Read

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο. Η άριστα εκτελεσμένη δολοφονία του 44χρονου θυμίζει σκηνές καλογυρισμένης ταινίας δράσης και παραπέμπει σε σατανική και πολυδάπανη παγίδα θανάτου.

Σαν καλογραμμένο κινηματογραφικό σενάριο με καταιγιστική πλοκή εκτυλίσσεται η δολοφονική ενέδρα στον Νέο Κόσμο: Μια μοτοσικλέτα με δύο κρανοφόρους. Το Lexus με τρία άτομα, ο οδηγός και άλλοι δύο. Οι τελευταίοι κρυμμένοι και σκυμμένοι στο πίσω κάθισμα.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικές Αρχές από καταθέσεις μαρτύρων, μόλις βγαίνει ο Ζαμπούνης από το βενζινάδικο, στην διασταύρωση Φραντζή και Ηλία Ηλιού, στήνουν στην μέση του δρόμου ψεύτικο καβγά η μοτοσικλέτα με το Lexus. Το τζιπ φεύγει και η μοτοσικλέτα παραμένει. Στο Lexus διακρίνεται μόνον ο οδηγός.

Ο Ζαμπούνης έχει τον νου του στην μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες με τους δύο κρανοφόρους, που είναι ακόμη στην μέση του δρόμου.

Η ύπαρξη της μηχανής αυτής αποσπά την προσοχή του θύματος και πιθανότατα ήταν ο λόγος που δεν έβαλε αμέσως εμπρός το αυτοκίνητο για να φύγει.

Συνακόλουθα, όπως πιθανολογούν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, ο Ζαμπούνης δεν δίνει σημασία στο Lexus που τον προσπερνά και παρκάρει πίσω του. Βλέπει ότι είναι μόνον ένας μέσα στο όχημα και νομίζει πως κόβει ταχύτητα για να συνεχίσει τον τσαμπουκά.

Οι Αστυνομία πιστεύει πώς εκείνη ακριβώς την στιγμή οι εκτελεστές βγήκαν από το πίσω κάθισμα του τζιπ, κατέλαβαν εξ απίνης τον 44χρονο και τον γάζωσαν με καλάσνικοφ.

Πιθανότατα, πάντα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ακριβοπληρωμένο σχέδιο εκτέλεσης περιελάμβανε και τσιλιαδόρο. Ο αιφνιδισμός ήταν απόλυτος και ακριβής. Οι Αρχές διερευνούν τα τελευταία άτομα που είχαν ραντεβού με το θύμα στο βενζινάδικο, δεδομένου ότι ο Ζαμπούνης δεν πήγαινε ποτέ Σάββατο εκεί. Ούτε Κυριακή.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This