Θρίλερ δίχως τέλος στο Μεσολόγγι: Ξανά στον εισαγγελέα ο κρεοπώλης – Ακόμη τρία άτομα στο κάδρο των ερευνών

Οι αντιφάσεις, τα σβησμένα μηνύματα και οι μαρτυρίες που προκαλούν σοκ

Must Read

Δεν έχει τέλος το θρίλερ γύρω από την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη τα τελευταία 24ωρα. Πλέον στο κάδρο των ερευνών εκτός από τον άτυχο νέο, έχουν μπει ακόμη τέσσερα άτομα. Πρόκειται για τον κρεοπώλη, καθώς και δύο φίλους του. Την «τετράδα» συμπληρώνει η σύζυγος του ενός, με τις Αρχές να εξετάζουν με προσοχή τις καταθέσεις όλων.

Οι συγγενείς του Μπάμπη θεωρούν πλέον σίγουρο πως έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, την ώρα που ο 50χρονος κρεοπώλης κλήθηκε χθες να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην Αστυνομία. Μάλιστα, ο ίδιος αναμένεται να περάσει και πάλι το κατώφλι του εισαγγελέα σήμερα το πρωί, ενώ έχει κληθεί και ο δικηγόρος του. Άλλωστε, χθες η οικογένεια του 31χρονου κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση και για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εναντίον του 50χρονου.

«Πάνε να με μπλέξουν με την εξαφάνιση»

Την ίδια ώρα, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, καθώς αποκαλύφθηκε και το τρίτο πρόσωπο με το οποίο το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου συνομίλησε ο χασάπης και ζήτησε τη βοήθειά του στέλνοντάς του SMS, στο οποίο του έγραφε: «Πάνε να με μπλέξουν με την εξαφάνιση».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», πρόκειται για 36χρονο ποδοσφαιριστή της Γ ́ Εθνικής, ο οποίος πήγαινε και αυτός παρέα για κυνήγι αγριόπαπιας με τον αγνοούμενο Μπάμπη Κούτσικο και με τον 51χρονο κρεοπώλη. Στις Αρχές έφτασε πληροφορία ότι ο βασικός ύποπτος ήταν «χολωμένος», αφού ο ίδιος φέρεται ότι αθέτησε τη συμφωνία που είχε κάνει με τον 31χρονο για να του επιστρέψει τα δανεικά των 17.000 ευρώ μετά τα Χριστούγεννα, αλλά και ένα επιπλέον ποσό ως ένα είδος τόκου! Μάλιστα, «πληροφοριοδότης» ανέφερε στις Αρχές πως το ίδιο είχε συμβεί και στον παρελθόν άλλες δύο φορές, με δανεικά που συνολικά δεν ξεπερνούσαν τα 8.000 ευρώ.

Στην πολύωρη κατάθεσή του, πάντως, ο 36χρονος επιθετικός συσκότισε παρά φώτισε όσα διαμείφθηκαν τηλεφωνικά ανάμεσα στον ίδιο και τον βασικό ύποπτο. Μάλιστα, κάποια στιγμή είπε πως δεν θυμάται αν συνομίλησε τηλεφωνικά με τον χασάπη φίλο του πάνω από μία φορά. Οπως είπε ο 36χρονος ποδοσφαιριστής, «στις 10 το βράδυ εκείνης της ημέρας που χάθηκε ο Μπάμπης με πήρε τηλέφωνο στο σπίτι ο 51χρονος να με ρωτήσει τι κάνω, χωρίς όμως να φαίνεται αγχωμένος και χωρίς ακόμη εγώ να ξέρω πως εξαφανίστηκε ο φίλος μας. Το μόνο που μου είπε είναι πως τον άφησε με το τζιπάκι του στον κόμβο της Ιονίας Οδού για να πάει να συναντήσει έναν άλλο φίλο του».

Οι αντιφάσεις και τα σβησμένα μηνύματα

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη αντίφαση στην οποία έπεσε ο χασάπης, αφού προηγουμένως είχε πει στην Αστυνομία, πως άφησε τον Μπάμπη στη διασταύρωση των ΤΕΙ Μεσολογγίου και όχι πιο κάτω! Ο 36χρονος ανέφερε ακόμη πως ξαναεπικοινώνησε με τον κρεοπώλη όταν αφέθηκε ελεύθερος και τον ρώτησε γιατί είπε στην Αστυνομία πως το βράδυ της εξαφάνισης κάπνισε χασίς και δεν θυμόταν τι συνέβη. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 51χρονος του απάντησε: «Με παλαβώσανε στις ανακρίσεις και το είπα για να τους ξεφορτωθώ». Εκείνο, πάντως, που προκαλεί εντύπωση στις Αρχές είναι ότι και στο κατασχεμένο τηλέφωνο του 36χρονου διαπιστώθηκε πως είχαν σβηστεί όλες οι συνομιλίες με τον κρεοπώλη.

Στο κάδρο των ερευνών εκτός από αυτούς τους δύο άνδρες, βρίσκονται και η σύζυγος του 36χρονου, αλλά και ένας 35χρονος, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

«Το παιδί είναι νεκρό, δεν θα το βρουν»

Πάντως, στα κρατητήρια του Τμήματος Ασφαλείας στο Μεσολόγγι ο κρεοπώλης βρέθηκε μαζί με Ρομά κρατούμενο από άλλη υπόθεση πλημμεληματικού χαρακτήρα. Οπως, μάλιστα, κατέθεσε στις Αρχές ο Ρομά, ο κρεοπώλης παραμιλούσε στον ύπνο του κι έλεγε «τι έκανες, ρε μ@@». Ο Ρομά ανέφερε, μάλιστα, πως, όταν ξύπνησε ο χασάπης, είχαν την εξής συζήτηση: «Εγώ του είπα ψέματα ότι έχω σκοτώσει άνθρωπο και ότι έχω κάνει φυλακή και άρχισε να μου κάνει διάφορες ερωτήσεις. Με ρωτούσε αν με είχε δει κανένας, αν το είπα εγώ στην Αστυνομία, γιατί το είπα και πώς είναι μέσα στον Κορυδαλλό». Στη συνέχεια εκείνος, όπως είπε, θέλησε να τον «ψαρέψει» για την υπόθεση του εξαφανισμένου Μπάμπη και ο κρεοπώλης τού είπε: «Το παιδί είναι νεκρό, δεν θα το βρουν».

«Μου έλεγε συνεχώς “έμπλεξα”, ήταν ανήσυχος και αναστατωμένος. Τον ρωτούσα για το βράδυ που άφησε το παιδί και έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις. Μου είχε πει τρία διαφορετικά
πράγματα για το πού τον άφησε» πρόσθεσε ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This