Μηνύσεις καταθέτει η οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου – Τσούκαλης: «Μπορούν να ασκηθούν διώξεις ακόμα και αν δεν βρεθεί η σορός»

Τι ανέφερε για τον 50χρονο

Must Read

Στην δικαιοσύνη στρέφεται η οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου ο οποίος εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι με τις έρευνες για τον εντοπισμό του εδώ και δέκα μέρες να παραμένουν άκαρπες.

Συγκεκριμένα σήμερα ο συνήγορος της μητέρας και της αδερφής θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και τυχόν συμμέτοχου για ανθρωποκτονία με δόλο, αλλά και κατά του 50χρονου κρεοπώλη για ψευδή κατάθεση κατά εξακολούθηση.

Δείτε βίντεο:




«Μπορούν να ασκηθούν διώξεις ακόμη κι αν δεν βρεθεί σορός»

Στην υπόθεση της εξαφάνισης που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο από τις αρχές Ιανουαρίου αναφέρθηκε και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης που εκπροσωπεί την οικογένεια του αγνοούμενου.

Όπως τόνισε, μιλώντας στην ΕΡΤ, εφόσον πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και δεν βρεθεί ποτέ η σορός μπορούν ακόμα και τότε να ασκηθούν διώξεις σε συγκεκριμένα άτομα.

«Εκείνο το οποίο είναι κομβικής σημασίας στην εξίσωση είναι να μιλήσει ο άνθρωπος που είδε τελευταίος τον Μπάμπη γιατί μπορεί να διευκρινίσει πολλά πράγματα. Φοβάμαι όμως ότι η στάση του, τα πολλά ψέματα και τα κενά μνήμης τα οποία επικαλείται τον κάνουν να φαίνεται στο κάδρο πιο υποπτος και πιο ένοχος», σημείωσε και συνέχισε:«Ο άνθρωπος ο οποίος είδε τελευταίος τον Μπάμπη, ο οποίος είναι στο “κάδρο” των ερευνών και ο οποίος θα μπορούσε να διαφωτίσει όλη αυτή την υπόθεση λέει το ένα ψέμα πίσω από το άλλο».

Σχετικά με τις έρευνες είπε πως «συνεχίζονται, αλλά μην ξεχνάμε ότι η περιοχή γεωλογικά είναι ιδιαίτερη. Έχει βάλτους, έχει λιμνοθάλασσα, έχει γκρεμούς καιι φράγματα. Μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι και κυνηγός και γνωρίζει την περιοχή πάρα πολύ καλά».

Για την ύπαρξη τρίτου προσώπου επεσήμανε πως «μάθαμε για την ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου το οποίο έχει μιλήσει και έχει χρήσιμες πληροφορίες. Έχει καταθέσει και του έγινε κατάσχεση του τηλεφώνου».

Ο κ. Τσούκαλης πιστεύει πως θα εξιχνιαστεί η υπόθεση ενώ την ίδια στιγμή εκφράζει τους φόβους του μήπως δεν βρεθεί ποτέ η σορός, όπως την περίπτωση του Άλεξ.

Δείτε τις δηλώσεις του:




Δείτε επίσης:

Κορυφώνεται το θρίλερ στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε κηλίδα αίματος σε βάρκα – Εξετάζουν αν είναι του Μπάμπη

Ομολογεί τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου ο χασάπης;

Εξαφάνιση Μπάμπη: «Εκεί που τον έχω θάψει, δεν θα τον βρουν ποτέ»!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This