Ομολογεί τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου ο χασάπης;

Οι ατάκες «φωτιά» του κυνικού κρεοπώλη που μαρτυρούν τι έχει συμβεί

Must Read

Οι μαρτυρίες που έρχονται από το περιβάλλον του 51χρονου κρεοπώλη φαίνεται ότι επιβεβαιώνουν το ειδεχθές έγκλημα σε βάρος του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου τον οποίο πλέον οι αρχές έχουν ξεκινήσει να αναζητούν σε ορεινά σημεία του Μεσολογγίου. Οι ατάκες του κρεοπώλη που έχουν διαρρεύσει από συγκρατούμενους και αστυνομικούς θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως κυνική ομολογία για τη δολοφονία του νεαρού άνδρα.

Τις τελευταίες ώρες άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που μέχρι τώρα «χτένιζαν» την περιοχή της λιμνοθάλασσας ερευνούν τις περιοχές όπου μπορεί το χώμα να φαίνεται σκαμμένο. Μάλιστα, ο ίδιος ο κρεοπώλης σύμφωνα με τον Alpha, φέρεται να είπε σε φίλους του «εκεί που τον έχω θάψει, δεν θα τον βρουν ποτέ».  Η πληροφορία αυτή έφτασε στους αστυνομικούς και πλέον θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο 51χρονος έχει θάψει σε λάκκο τον νεαρό άνδρα, με τον οποίο είχε οικονομικές διαφορές αφού του χρωστούσε χρήματα, τα οποία ο Μπάμπης ζητούσε πίσω επίμονα.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον πρόεδρο αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη ο οποίος μίλησε στο Live news, ο χασάπης είπε σε άλλο κρατούμενο ότι αυτό που έχει κάνει δεν θα το αποκαλύψει ποτέ, πληροφορία την οποία ο κρατούμενος κατέθεσε στις αρχές.




«Υπήρχε άλλος κρατούμενος, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι ο κρεοπώλης του είπε ότι “αυτό που έχω κάνει δεν πρόκειται να το αποκαλύψω”» ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης ενώ αίσθηση προκαλεί και οι κυνικές ερωτήσεις του 51χρονου σε άλλους κρατούμενους για το αν ξέρουν «πώς είναι στον Κορυδαλλο».

Την ίδια στιγμή, φίλοι του 51χρονου φέρεται να κατέθεσαν στις αρχές ότι ο κρεοπώλης ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι δεν θυμόταν τι έγινε το μοιραίο βράδυ επειδή κάπνισε χασίς, παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα για να αποφύγει τις ερωτήσεις των αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί έχουν λάβει καταθέσεις από έναν άνδρα και μια γυναίκα που είναι φίλοι του 51χρονου, ενώ έχουν ήδη προχωρήσει στην κατάσχεση του κινητού του πρώτου. Είναι ο φίλος του χασάπη τον οποίο κάλεσε ουκ ολίγες φορές ο 51χρονος μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη. Την ίδια μέρα ο φερόμενος δράστης  είχε καλέσει και την γυναίκα χωρίς ωστόσο να λάβει απάντηση.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένεται να είναι καταιγιστικές.

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This