Κορυφώνεται το θρίλερ στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε κηλίδα αίματος σε βάρκα – Εξετάζουν αν είναι του Μπάμπη

«Ο αδερφός μου είναι νεκρός και δεν μπορούν να βρουν το σώμα του»

Must Read

Μια κηλίδα αίματος σε βάρκα εντόπισαν οι Αρχές κατά τη διάρκεια των σημερινών ερευνών για τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, την οποία έστειλαν για διερεύνηση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Στο μεταξύ, οι Αρχές έχουν συγκεντρώσει νέα στοιχεία σχετικά με τις επικοινωνίες που είχε ο κρεοπώλης την ημέρα της εξαφάνισης του 31χρονου, στο πλαίσιο των οποίων ο 50χρονος επιχειρούσε να επικοινωνήσει με δύο φίλους του, μια γυναίκα κι έναν άνδρα. Με τη γυναίκα δεν κατάφερε να επικοινωνήσει, ωστόσο βρήκε τον άνδρα και συνομίλησαν με μηνύματα μέσω εφαρμογής, τα οποία, κατόπιν, έσβησαν και οι δύο. Ο τελευταίος είχε δώσει μια αρχική κατάθεση, ωστόσο σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί του πήραν το κινητό τηλέφωνο και κατάφεραν να κάνουν ανάκτηση των σβησμένων μηνυμάτων, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε εκ νέου για κατάθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κρεοπώλης, όταν είχε προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα και οδηγήθηκε στο κρατητήριο, φέρεται να ρώτησε τους συγκρατούμενούς του «ξέρετε πώς είναι στον Κορυδαλλό;». Όπως ανέφερε για το εν λόγω συμβάν ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, «υπήρχε άλλος κρατούμενος, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι ο κρεοπώλης του είπε ότι “αυτό που έχω κάνει, δεν πρόκειται να το αποκαλύψω”».

«Ο αδερφός μου είναι νεκρός»

«Ο αδερφός μου κάπου είναι που είναι νεκρός και δεν μπορούν να βρουν το σώμα του. Να βρεθεί το σώμα του θέλουμε εμείς», είπε σήμερα στο Mega η αδερφή του Μπάμπη, ο οποίος αγνοείται από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

Η ίδια τόνισε πως μέχρι σήμερα ο κρεοπώλης δεν μπήκε καν στη διαδικασία να την συναντήσει και να μιλήσει μαζί της. «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον, όχι, κανένα. Εδώ μίλησε με τη μάνα μου την Παρασκευή, την επόμενη της εξαφάνισης και έψαχνε τον αδερφό μου και ο τύπος σηκώθηκε το βράδυ να φύγει 2,5 ώρες μακριά σε ένα χωριό, οπότε ποιο ενδιαφέρον; Εγώ αν μάθαινα ότι έχει εξαφανιστεί ένας φίλος μου δεν θα έφευγα, θα έψαχνα», πρόσθεσε η αδερφή του αγνοούμενου.

 

Στο μεταξύ, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ενέκρινε το αίτημα του διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου για άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς τόσο του 50χρονου κρεοπώλη όσο και του 31χρονου Μπάμπη, επειδή ο κρεοπώλης ήταν ο τελευταίος που είδε και επικοινώνησε ο νεαρός, για να ζητήσει πίσω τα 17.000 ευρώ που τού είχε δανείσει. «Κρίνεται αναγκαίο να ερευνηθεί το ενδεχόμενο οικονομικής συναλλαγής που σχετίζεται με την ερευνώμενη κακουργηματική πράξη και για τον λόγο αυτό είναι αναγκαία η άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών των ανωτέρω δύο ατόμων ώστε να εξακριβωθούν όλες οι τραπεζικές τους συναλλαγές από 1/1/2018 έως τις 5/1/2024 και να αποτυπωθούν οι κινήσεις και τυχόν συνδιαλλαγές που είχαν», αναφέρεται στο σχετικό βούλευμα.

Έρευνες και στον ορεινό όγκο της περιοχής

Εκτός από τη λιμνοθάλασσα του Ευηνοχωρίου, οι έρευνες των Αρχών στρέφονται πλέον και προς τον ορεινό όγκο προς Αράκυνθο και Άγιο Γεώργιο, καθώς δεν έχει ερευνηθεί αρκετά η συγκεκριμένη περιοχή.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στις έρευνες, αρχίζουν και κάνουν δεύτερες σκέψεις, με βάση το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του κρεοπώλη, το οποίο καταγράφηκε για τελευταία φορά από την κεραία της Οβρυάς. Ωστόσο, εκφράζονται εναλλακτικές απόψεις ως προς την ορθότητα της ακρίβειας του στίγματος, καθότι δεν έχει καταγραφεί από πολλές κεραίες της περιοχής, αλλά μόνο από μία.

«Είναι δεδομένο ότι οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ευηνοχωρίου και στη λιμνοθάλασσα. Προς τα ορεινά, όμως, δεν έχω ακούσει να έχουν στραφεί…», δήλωσε σχετικά ο Κώστας Δημόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη Κούτσικου. Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο MEGA, ανέφερε πως η μητέρα και οι δύο αδερφές του αγνοούμενου ετοιμάζονται να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, καθώς και μήνυση για ψευδή κατάθεση κατά του 50χρονου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This