Μεσολόγγι: Ολονύχτια η κατάθεση του κρεοπώλη – Δεν ομολόγησε – Πιθανότατα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σήμερα!

Δραματικές σκηνές έξω από το αστυνομικό τμήμα - Η οικογένεια φωνάζει «Πού είναι ο Μπάμπης;»

Must Read

Δεν σταματούν οι εξελίξεις στην μυστηριώδη υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Στο κάδρο των ερευνών μπήκε πάλι από χθες το βράδυ ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος. Χθες το βράδυ κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση ώστε να απαντήσει σε ερωτήσεις και να δώσει διευκρινίσεις.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Ιάκωβο Μπαλτά, η κατάθεσή του ήταν μαραθώνια καθώς διήρκεσε όλη τη νύχτα και συνεχίστηκε μέχρι το πρωί. Ωστόσο, δεν έχει ομολογήσει τίποτα. Μάλιστα, μέσα στην ημέρα, ο 50χρονος αναμένεται να μεταφερθεί στα δικαστήρια κα να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του.

Ωστόσο, η ΕΛΑΣ εξετάζει και άλλα πρόσωπα, όπως τον 36χρονο φίλο του 50χρονου με τον οποίο επικοινώνησε την μοιραία νύχτα της εξαφάνισής του Μπάμπη, η σύζυγος του 36χρονου, ένας 35χρονος που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του 31χρονου. Όλοι έχουν καταθέσει στην ΕΛΑΣ.

Δείτε βίντεο:




 

Την ίδια στιγμή, σε απόγνωση βρίσκεται η οικογένεια του 31χρονου αγνοούμενου. Νωρίτερα σήμερα το πρωί η μητέρα και η αδερφή του καθώς και άλλοι συγγενείς βρέθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα φωνάζοντας «Πού είναι ο Μπάμπης».

Δείτε φωτογραφίες έξω από το αστυνομικό τμήμα:

(πηγή protothema.gr)

Οι σκηνές είναι πραγματικά δραματικές καθώς μητέρα και αδερφή φωνάζουν με δάκρυα στα μάτια. Μάλιστα, κάποια στιγμή η μητέρα του αγνοούμενου ξέσπασε προς το πρόσωπο του κρεοπώλη και φώναξε «μίλα ρε τέρας, που είναι το παιδί μου».

Δείτε βίντεο:




Ένταλμα σύλληψης ακόμα και σήμερα;

Την εκτίμηση πως μπορεί να ασκηθεί ποινική δίωξη ακόμα και σήμερα και να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ακόμα και σήμερα εξέφρασε  ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, ο 50χρονος λέει ψέματα. Ενδεικτικά ο κρεοπώλης είχε πει πως τον κάλεσε ο 31χρονος για να τον μεταφέρει στο σημείο που είχε ραντεβού για κυνήγι. Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία συνέβη το αντίθετο. Χθες η οικογένεια του Μπάμπη κατέθεσε μηνύσεις για την υπόθεση, μεταξύ άλλων για ψευδή κατάθεση εναντίον του κρεοπώλη.

Δείτε επίσης:

Μεσολόγγι: Προσήχθη για συμπληρωματική κατάθεση στην αστυνομία ο 50χρονος κρεοπώλης!

Μεσολόγγι: Το μήνυμα που έστειλε ο 50χρονος στον 36χρονο φίλο του – Στο μέρος της εξαφάνισης το στίγμα του κινητού του 36χρονου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This