Μεσολόγγι: Ακόμη 4 προσαγωγές για την εξαφάνιση του Μπάμπη – Τα στοιχεία που ενοχοποίησαν τον κρεοπώλη

Πήρε προθεσμία για την Δευτέρα - «Εμπλέκονται και άλλα άτομα» υποστηρίζει η αδελφή του αγνοουμένου

Must Read

Ημέρα σημαντικών εξελίξεων είναι η σημερινή για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι.

Δείτε βίντεο:







Νωρίτερα, η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε τον 50χρονο κρεοπώλη που ήταν ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αν και ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει τίποτα για την μοιραία νύχτα. Οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα.

Τα στελέχη της ΕΛΑΣ έχουν προχωρήσει ακόμα και σε τέσσερις ακόμη προσαγωγές που αφορούν δύο άντρες και δύο γυναίκες. Αν και δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα πρόσωπα αυτά ενδέχεται να είναι ο 36χρονος φίλος του 50χρονου, η σύζυγός του τελευταίου καθώς και ένας 35χρονος που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγο αφότου χάθηκαν τα ίχνη του Μπάμπη.

Δείτε βίντεο:




Τα στοιχεία που «έδειξαν» τον 50χρονο

Οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε ο κρεοπώλης ήταν αυτές που οδήγησαν τις αστυνομικές αρχές στην σύλληψή του.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε πάνω από μία ώρα για να διανύσει μια διαδρομή μόλις επτά λεπτών. Όπως αποδείχθηκε το δρομολόγιο που ακολούθησε ήταν διαφορετικό.

Δήλωσε ότι ο Μπάμπης τον είχε καλέσει το μοιραίο βράδυ ενώ συνέβη το αντίστροφο.

Επίσης, είχε υποστηρίξει πως ο 31χρονος θα πήγαινε για κυνήγι. Ωστόσο, ούτε ντυμένος για αυτή την δραστηριότητα ήταν, ούτε ανέφερε αν θα πήγαινε μόνος ή με συνοδεία.

Ο συλληφθείς είχε πει ότι δεν είχε το κινητό μαζί του κάποια συγκεκριμένη ώρα την νύχτα της εξαφάνισης ενώ το είχε κλειστό και το άνοιξε για λίγο και έσβησε συνομιλία για τα χρήματα που του είχε δανείσει ο 31χρονος.

Παράλληλα, άτομα που κατέθεσαν «έκαψαν» τον 50χρονο καθώς τους είχε πει εμμέσως πως τον δολοφόνησε.

«Εμπλέκονται και άλλα άτομα»

Την εκτίμηση της ότι εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου εξέφρασε η αδερφή του η οποία από το πρωί βρίσκεται έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μαζί με την μητέρα της και άλλους συγγενείς και άγνωστους πολίτες ζητώντας να μάθει πού είναι ο 31χρονος.

«Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα άτομα. Ένα σώμα το οποίο είναι νεκρό, αν ζυγίζει 70 κιλά, ζυγίζει πολύ περισσότερο. Οπότε δεν μπορείς μόνος σου να σηκώσεις ένα νεκρό σώμα. Μπορεί να υπάρχει και ένας άλλος που βοήθησε (τον κρεοπώλη) να τον πάνε εκεί που τον πήγανε».

Σχετικά με την σύλληψη του 50χρονου είπε πως είναι «μία δικαίωση, γιατί αποδείχθηκε ότι εμπλέκεται στην εξαφάνισή» ενώ τόνισε πως η οικογένεια θέλει να μάθει που είναι η σορός του Μπάμπη. «Το κύριο θέμα που μας απασχολεί είναι να δούμε πού είναι ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή. Το να πάει στη φυλακή εμάς δεν μας λέει τίποτα αν δεν βρεθεί ο Μπάμπης. Ας πει πού είναι ο αδερφός μου. Γιατί να το κρατάει μυστικό ενώ υπάρχει ήδη η κατηγορία εναντίον του», είπε.

Δείτε επίσης:

Μεσολόγγι: Ολονύχτια η κατάθεση του κρεοπώλη – Δεν ομολόγησε – Πιθανότατα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σήμερα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This