Τραγωδία στη Συγγρού: Μοτοσικλέτα τυλίχθηκε στις φλόγες – Νεκρός ο οδηγός

Η συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Must Read

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας άνδρας, τα ξημερώματα, που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στην Λεωφόρο Συγγρού, ενώ η συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Το δυστύχημα εκτυλίχθηκε γύρω στις 3:00, στο τέρμα της Λεωφόρου Συγγρού προς την Γλυφάδα. Η μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ξέφυγε της πορείας της, προσέκρουσε στην διαχωριστική νησίδα και πήρε φωτιά.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους δύο τραυματισμένους αναβάτες στο νοσοκομείο. Ωστόσο, λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ο οδηγός της μηχανής δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία πνοή του. Την ίδια ώρα, η συνεπιβάτιδά του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This