Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο 23χρονος πατριός που ξυλοφόρτωσε άγρια τον 4χρονο στα Μέγαρα

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Must Read

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο 24χρονος Ρομά, που κατηγορείται πως ξυλοφόρτωσε άγρια τον 4χρονο γιο της συντρόφου του, στα Μέγαρα. Το παιδάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, με τους γιατρούς να εκφράζουν την αισιοδοξία τους, αφού εξηγούν πως ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση είχαν στην διάθεσή τους πληροφορίες για το πού κρύβεται ο 24χρονος δράστης κι έτσι χθες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Τελικά, νωρίς το πρωί συνελήφθη από άνδρες της ΟΠΚΕ, την στιγμή που έβγαινε από ένα σπίτι, στο οποίο διανυκτέρευε τις τελευταίες ημέρες.

 

Υπενθυμίζεται ότι, το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στις 10 Ιανουαρίου, όταν το 4χρονο αγοράκι μπήκε στο νοσοκομείο, με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα. Ο 4χρονος χειρουργήθηκε για παροχέτευση υποσκληρίδιου αιματώματος θωρακοσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, δύο ημέρες αργότερα, και τελικά αποσωληνώθηκε.

Παράλληλα, νοσηλεύτηκαν και τα τρία αδερφάκια του, μετά από προφορική εντολή της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθήνας, ώστε να διακριβωθεί αν έχουν υποστεί κι εκείνα κακοποίηση. Μάλιστα, αποδείχθηκε πως το ένα από αυτά, ηλικίας 8 ετών, είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι.

«Πριν από ένα μήνα πέταξε το παιδί στην λεκάνη με καυτό νερό»

Από την πλευρά της, η μητέρα του παιδιού και σύντροφος του δράστη, έκανε λόγο για συστηματική βία μέσα στο σπίτι. Περιγράφοντας τι συνέβη και οδήγησε στον βαρύτατο τραυματισμό του 4χρονου η ίδια είχε πει πως όλα ξεκίνησαν όταν ο 24χρονος την έστειλε να πάει για τσιγάρα.

«Άφησα τον γιο μου πίσω που είναι 11 χρόνων μαζί με τον άλλον που είναι 10. Σήκωσε τον 4χρονο πολύ ψηλά με τα χέρια του και το έσκασε κάτω στο πλακάκι με όλη του την δύναμη και του έδινε κλωτσιές στο κεφάλι. Όταν έφθασα εγώ στο σπίτι το μόνο που άκουσα ήταν ένα ‘ααα’ από το παιδί. Τα μάτια του παιδιού ήταν γυρισμένα κι έβγαζε αφρούς. Αυτός δεν ήθελα να φωνάξουμε τις πρώτες βοήθειες και μετά σηκώθηκε κι έφυγε», είχε δηλώσει ενώ ακολούθως αποκάλυψε πως το παιδί έφερε και εγκαύματα.

«Πριν ένα μήνα είχε βάλει καυτό νερό και μου λέει ‘φέρε μου τις κάλτσες απ’έξω’. Πέταξε το παιδί μέσα στην λεκάνη με το καυτό νερό. Έχει καεί ολόκληρο, όταν το είδα το παιδί μου είπε ότι το έβαλαν τα άλλα παιδιά», είχε υπογραμμίσει.

«Τους χτύπαγε με σίδερο και τους έλεγε να μην πουν τίποτα»

«Οι γιατροί ανακάλυψαν πως το δεύτερο αγοράκι είχε κάταγμα και χρειαζόταν χειρουργείο. Το παιδί λέει όλη την αλήθεια πως έτρωγαν ξύλο από τον δράστη. Τους χτύπαγε με σίδερο και τους έλεγε να μην πουν τίποτα», είχε δηλώσει συγγενής της μητέρας των ανηλίκων.

Ο βιολογικός πατέρας του 4χρονου αγοριού ο οποίος ζει στην Κρήτη τόνισε πως δεν γνώριζε τι ζούσαν τα παιδιά. «Εγκεφαλικά δεν πάμε καλά. Στο νοσοκομείο είμαι. Δεν γνώριζα τι ζούσαν τα παιδιά. Άμα το γνώριζα, θα τα έπαιρνα. Του δεύτερου γιου μου του έχουν βάλει λάμες στο χεράκι. Ο μικρός είναι σοβαρά», είχε αναφέρει.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This