Έπεσε στα δίχτυα κυκλώματος χρυσοθηρίας ο Μπάμπης; Οικονομικό ήταν το κίνητρο λέει η αδελφή του

Τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον κρεοπώλη - Ξεσπά η μητέρα του

Must Read

Με την μυστηριώδη υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι ασχολήθηκε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η οποία κρατά σε αγωνία το πανελλήνιο για περισσότερες από 15 μέρες.

Τα στοιχεία για τον κρεοπώλη

Το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου ο 31χρονος αγνοούμενος συναντήθηκε με τον 50χρονο κρεοπώλη φίλο του για να πάνε για κυνήγι όπως είπε. Ο 50χρονος υποστήριξε ότι μετέφερε τον Μπάμπη μέχρι ένα σημείο και εκεί τον άφησε. Αυτό, όμως, διαψεύδεται από κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν την διαδρομή του.

Μία από τις κάμερες που έχουν «πιάσει» τον 50χρονο τον δείχνει αφού έχει αφήσει τον Μπάμπη,όπως είπε, να μπαίνει σε μίνι μάρκετ, να παίρνει ένα χαρτί κουζίνας, να το πληρώνει βιαστικά και να αποχωρεί. Η συμπεριφορά του ήταν αρκετά περίεργη και εκείνος ιδιαίτερα ανήσυχος. Στην Αστυνομία είπε πως θα έκανε καθαριότητα στο σπίτι του  γιατί θα το έβλεπαν κάποιοι υποψήφιοι ενοικιαστές, γι’ αυτό πήρε το χαρτί κουζίνας.

Δείτε βίντεο:

Η διαδρομή την μοιραία νύχτα

Η ρεπόρτερ της εκπομπής ακολούθησε την διαδρομή που έγινε την μοιραία νύχτα μαζί με την αδερφή του 31χρονου, Χριστίνα.

Κάμερα ασφαλείας έχει «τσακώσει» το αυτοκίνητο του κρεοπώλη λίγο πιο κάτω από το σημείο που ανέφερε πως άφησε τον Μπάμπη ενώ  επιστρέφει από τον ίδιο δρόμο, αλλά πενήντα λεπτά αργότερα σε αντίθεση με τα όσα υποστήριζε.

«Η επόμενη κάμερα που υπάρχει είναι στο βενζινάδικο, στο οποίο δεν φαίνεται. Έχει χαθεί σε αυτήν την περιοχή, είτε προς στο βουνό, είτε προς τα κάτω, αλλά μιλάμε για τεράστιες αποστάσεις. Δηλαδή από τον κάμπο μπορείς να πας μέχρι κάτω στη θάλασσα», λέει χαρακτηριστικά η αδερφή του.

Στην συνέχεια βρέθηκαν στο φωτοβολταϊκό πάρκο, όπου φαίνεται να καταγράφηκε το αυτοκίνητο του κρεοπώλη από άλλη κάμερα.

Δείτε βίντεο:

Έπεσε στα «δίχτυα» κυκλώματος χρυσοθηρίας;

Ένα από τα ενδιαφέροντα που φέρεται να είχε ο κρεοπώλης ήταν αυτός για το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, όπως αποκάλυψε η εκπομπή.

Το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου «μίλησε» μέσω μιας παλιάς κάρτας sim σχετικά με τις αναζητήσεις που έκανε λίγο πριν εξαφανιστεί. Συγκεκριμένα έψαχνε: «σημάδια που πρέπει να προσέξω όταν ψάχνω κρυμμένους θησαυρούς»

Οι κρυμμένοι θησαυροί ίσως ήταν ο λόγος που συναντήθηκε με τον κρεοπώλη , ο οποίος είχε τα ίδια ενδιαφέροντα. Ίσως ο Μπάμπης να παρασύρθηκε στα δίχτυα ενός κυκλώματος χρυσοθηρίας στο οποίο ανήκε ο 50χρονος.

Τι λέει ο φίλος του κρεοπώλη για τα μηνύματα

Στην εκπομπή μίλησε κοινός φίλος του κρεοπώλη και του Μπάμπη λέγοντας πως το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου τον κάλεσε ο κρεοπώλης για να κανονίσουν να πάνε στο χωριό την επόμενη μέρα.

Όπως τονίζει:«Δεν ισχύει ότι σβήστηκαν μηνύματα από το δικό μου κινητό. Αυτό αφορά το άλλο που κατασχέσανε. Εγώ και ο φίλος από εδώ(δείχνει τον άλλον φίλο του κατηγορούμενου) είμασταν σε μια καφετέρια και μας έχουν πάρει κάμερες…»

Τι λέει συγκρατούμενος

Ανησυχία προκαλούν όσα δήλωσε συγκρατούμενος του 50χρονου ο οποίος έχει συλληφθεί για την υπόθεση αν και δεν έχει ομολογήσει.

Όπως είπε ο κρεοπώλης παραμιλούσε στον ύπνο του και φώναζε: «Τι έκανες ρε μαλάκα;»

Ο 50χρονος είπε στον συγκρατούμενο του όταν ξύπνησε  ότι τον έπιασαν για ένα μαχαίρι και πάνε να του φορτώσουν φόνο. Ωστόσο, ρωτούσε για τις συνθήκες κράτησης στον Κορυδαλλό και αν υπάρχει κακοποίηση από κρατουμένους. Μάλιστα, φέρεται να είπε στον ίδιο « πως το παιδί είναι νεκρό και δεν θα το βρουν ποτέ».

Οι αντιφάσεις

Στο δωμάτιο του Μπάμπη η αδερφή του, Χριστίνα, δείχνει όσα έχε αφήσει πίσω.

«Τα κυνηγετικά του ρούχα και τα φυσίγγια του είναι εδώ. Πώς πήγε για κυνήγι;! Έχει αφήσει πίσω το πορτοφόλι του με την ταυτότητα και τις κάρτες του, τα μοναδικά παπούτσια που είχε για κυνήγι αλλά και τις δύο βαλίτσες με τα ρούχα του μιας και την Κυριακή πετούσε για Ιταλία όπου και έμενε. To μοναδικό που πήρε είναι το όπλο του. Ίσως πήγαινε να πάρει τα χρήματα που του χρωστούσε και πήρε το όπλο για προστασία…», λέει.

Λίγο αφότου χάθηκαν τα ίχνη του η αδερφή του έψαξε τον άνθρωπο που ήταν μαζί του μήπως της δώσει κάποιο στοιχείο.

«Είδα ότι ήταν φίλος με ξάδερφο μου. Αφού μίλησαν μου είπε ότι τον πήρε από το σπίτι, τον άφησε στην παλαιά εθνική Οδό, στο ύψος των ΤΕΙ και από εκεί θα περνούσε κάποιος άλλος φίλος του να πάνε για κυνήγι αλλά δεν ήξερε ποιος. Μετά που έμαθα από την μητέρα μου ότι αυτός χρωστάει στον αδερφό μου ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, κατευθείαν το μυαλό μου πήγε στο κακό. Θεωρώ ότι αυτό είναι το μοναδικό κίνητρο στην υπόθεση και πιστεύω ότι και κάποιοι άλλοι ξέρουν αλλά δεν μιλάνε…»

«Ίσως θα είχα προλάβει αυτό που έγινε αν μου το χε πει. Σίγουρα θα του έλεγα κάτι και δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι…», είπε σχετικά με τα χρήματα που του χρωστούσε ο κρεοπώλης.

«Έφαγαν το παιδί μου», ξεσπά η μητέρα του

«Λογικά ξέρουν. Κάποιος έχει δει κάτι. Να μιλήσουν θέλω. Πηγαίνω στα χωράφια να ψάξω και νομίζω θα μου μιλήσει το παιδάκι μου. Θα μου πει “μαμά εδώ είμαι”. Δεν μπορεί να χάθηκε. Το παιδί δεν είναι βελόνι. Και αυτός ο ίδιος να μιλήσει. Δεν γλιτώνει έτσι και αλλιώς. Εμένα μου μιλούσε πολύ ειρωνικά εκείνη την ημέρα. Ήταν φίλος του. Σηκώθηκε πήγε στο χωριό, τεσσεράμισι ώρες μακριά και να μην πάρει ένα τηλέφωνο; Να μου πει, Γεωργία βρήκες τίποτα από τον Μπάμπη; Σαν φίλος; Ήταν πολύ στεγνός. Μου το έφαγε πισώπλατα το παιδί», λέει η γυναίκα.

Η ίδια λέει ότι ο Μπάμπης δάνειζε χρήματα σε όποιον είχε πρόβλημα και κρατούσε ένα τετράδιο για να σημειώνει. Η μητέρα του Μπάμπη αποκάλυψε ότι τα χρήματα που  έδινε στον κρεοπώλη κατέληγαν σε έναν κτηνοτρόφο στο Αγρίνιο με υψηλό τόκο.

Δείτε επίσης:

«Μίλησαν» οι τοξικολογικές: Δεν είχε κάνει χρήση ουσιών ο κρεοπώλης που εμπλέκεται στην εξαφάνιση του Μπάμπη

Τα μυστικά του βάλτου: Η οικογένεια του Μπάμπη «χτενίζει» το Μεσολόγγι – Νέες μαρτυρίες για τον κρεοπώλη

Μεσολόγγι: «Μπορεί να έχει τεμαχιστεί…» – Το εφιαλτικό σενάριο για τον Μπάμπη Κούτσικο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This