Συνεχίζονται για έκτη μέρα οι έρευνες για τον 45χρονο οδηγό στην Ηλεία

Οι έρευνες μέχρι στιγμής δεν έχουν αποτέλεσμα

Must Read

Για έκτη συνεχόμενη μέρα συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στο Πλουτοχώρι Ηλείας, κατά τη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης.

Για ακόμη μια ημέρα, παρά τις άκαρπες προσπάθειες, μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της τοπικής κοινότητας, Πλουτοχώρι.

Δείτε παλιότερο θέμα:




Ειδικότερα, στις έρευνες μετέχουν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και μία εξαμελής ομάδα τη 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα με δύο λέμβους.

Οι έρευνες των πυροσβεστών πραγματοποιούνται σε όλο το μήκος του χειμάρρου της Κόβιτσας , όπου υπάρχουν πολλά φερτά υλικά, λόγω των βροχοπτώσεων που προηγήθηκαν, ενώ επεκτείνονται και σε όλα σημεία δίπλα από τον χείμαρρο.

Εκτός όμως από τον χείμαρρο της Κόβιτσας, οι έρευνες των πυροσβεστών έχουν επεκταθεί και προς τον γειτονικό Αλφειό ποταμό, καθώς και στις παρόχθιες περιοχές.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This