«Είναι εγκληματική ενέργεια που βασίζεται στη συμμετοχή» υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη

Ο κατηγορούμενος κρεοπώλης τηρεί σιγή ιχθύος για το πού είναι ο 31χρονος

Must Read

Την ώρα που ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου τονίζει πως πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο έγκλημα στο οποίο συμμετείχαν κι άλλα άτομα πλην του κρεοπώλη που έχει ήδη συλληφθεί.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια του Μπάμπη, Κώστας Δημόπουλος θεωρεί ότι η εβδομάδα που έρχεται είναι κρίσιμη και ευελπιστεί να δοθεί σύντομα ένα τέλος στο δράμα που ζουν τα αγαπημένα πρόσωπα του αγνοούμενου.

Μιλώντας στο Mega ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου είπε για την κατάθεση του 50χρονου κρεοπώλη: «Έδωσε κάποιες απαντήσεις, τουλάχιστον αστείες. Επικαλείται ένα κενό μνήμης ακατανόητο, επικαλείται πως έκανε χρήση χασίς, και όλα αυτά δεν μπορεί η κοινή λογική να τα δεχτεί και δεύτερον, ό,τι έχει πει είναι ακριβώς το αντίθετο. Δεν έχει πει ούτε μία αλήθεια. Καταθέσαμε και μήνυση για ψευδή κατάθεση γιατί δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να περάσει. Και ακολούθησε η ποινική δίωξη, η οποία εκκρεμεί για την ανθρωποκτονία».

«Ο Μπάμπης είναι ένα παιδί που δούλευε όλα τα χρόνια τη ζωής του στο εξωτερικό από τότε που τελείωσε το σχολείο. Είχε έναν καλό μισθό και ήταν τεχνίτης στα φωτοβολταϊκά. Επομένως, δεν ήταν ένα παιδί που είχε την ανάγκη να κάνει άλλα πράγματα. Ήταν ένα παιδί που είχε βοηθήσει την οικογένειά του και φίλους του. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τα λεφτά που έδωσε αυτή τη στιγμή. Για να το λέει η μητέρα του μάλλον το γνωρίζει. Είναι ένα αδίκημα που έχει τελεστεί από διάφορους δράστες. Είναι εγκληματική ενέργεια που βασίζεται στη συμμετοχή. Στο παρελθόν, υπήρξαν δύο μεγάλες υποθέσεις, που χωρίς να έχουμε πτώμα, οι δράστες είχαν κατηγορηθεί και φυλακιστεί. Δεν είναι δεδομένο πως εφόσον δεν υπάρχει πτώμα, δεν θα κατηγορηθούν άνθρωποι. Δεν αρκεί για την οικογένεια να λογοδοτήσουν οι δράστες αλλά να βρεθεί κάτι από αυτόν τον άνθρωπο» πρόσθεσε.Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος κρεοπώλης, μετά από 16 ώρες ανάκρισης, δεν είπε το παραμικρό, παρόλο που ακόμα και οι τοξικολογικές εξετάσεις βγήκαν αρνητικές κι ας υποστήριζε στις Αρχές ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This