Έγκλημα στη Χαλκίδα: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε η 39χρονη – Τι λέει ο δικηγόρος της

«Είχε εμμονή μαζί του», υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος

Must Read

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (24/1) πήρε η 39χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 43χρονο ξυλουργό στη Χαλκίδα, σ’ ένα ακόμη έγκλημα που έχει σοκάρει την ελληνική κοινωνία.

Ο δικηγόρος της συλληφθείσας, Θέμης Κολντσινίδης, με δηλώσεις του στο eviaonline υποστήριξε ότι η 39χρονη είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ αποκάλυψε πως το τελευταίο τρίμηνο την παρακολουθεί ψυχίατρος.

«Δεν είναι σε καλή κατάσταση, είναι σοκαρισμένη και προσπαθεί και αυτή να ηρεμήσει και να βάλει τις σκέψεις της σε μία σειρά να μπορέσει να μου μιλήσει γι’αυτό», είπε αρχικά ο συνήγορος της 39χρονης.

«Προσπαθούμε να καταλβουμε τι έχει συμβεί, καθώς θύμα και φερόμενη ως δράστρια ήταν αγαπητά πρόσωπα στην τοπική κοινωνία. Δεν μπορούμε να καταλαβυμε πώς μία τόσο ήρεμη γυναίκα με τα δυο της παιδιά έχει οδηγηθεί σε τόσο βίαιη πράξη», πρόσθεσε. «Η γυναίκα παρακολουθείτε το τελευταίο τρίμηνο από ψυχίατρο και γι αυτό ζητήθηκε προθεσμία για την απολογία της», κατέληξε.

Οι αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα είναι καταιγιστικές. Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει ότι το θύμα και η 39χρονη είχαν δεσμό ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου, Αθανάσιος Τάρτης, διαψεύδει το γεγονός. Μάλιστα όπως υποστήριξε «δεν υπήρχε καμία ερωτική σχέση μεταξύ της δράστιδος και του 43χρονου. Η 39χρονη είχε εμμονή μαζί του».

«Τον περίμενε και τον μαχαίρωσε στην πλάτη»

Σοκάρουν οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως για το άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα. Γειτόνισσα του 43χρονου περιέγραψε τις τελευταίες τραγικές στιγμές του θύματος.
«Οκτώ η ώρα το παιδί έφυγε να πάει για δουλειά, πήγε στο αμάξι του, που ήταν παρκαρισμένο απέναντι, κάποια τον περίμενε και πήγε να μπει στο αμάξι το παιδί, και του την “πάτησε” στην πλάτη και μετά μπροστά», είπε η γειτόνισσα του 43χρονου μιλώντας στο Mega και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».
«Και τον έβλεπε η γυναίκα του από πάνω, γιατί τον κοίταζε από το μπαλκόνι, και κατέβηκε κάτω με τις πιτζάμες», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το εάν γνώριζε τι σχέση είχαν θύμα και δράστιδα απάντησε: «Το παιδί ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, πολύ ήρεμο, τίποτα τέτοια πράγματα. Δύο χρόνια ήταν παντρεμένο με την κοπέλα αυτή είχαν πολλά χρόνια σχέση, δεν ήταν παιδί που είχε ερωτικές σχέσεις, όλη μέρα δούλευε. Έφευγε 7 η ώρα και γύρναγε 9 το βράδυ. Ήταν γενικά πολύ καλό παιδί, πολύ καλός επαγγελματίας. Ήταν πολλά χρόνια με την σύζυγό του πριν τον γάμο, είχαν σχέση δηλαδή. Ήταν μια χαρά ως ζευγάρι, και καλά παιδιά και οι δύο, και χαμηλών τόνων».

Το χρονικό του εγκλήματος

Το φονικό συνέβη το Σάββατο την ώρα που ο 43χρονος έβγαινε από την είσοδο της πολυκατοικίας και η 39χρονη του είχε στήσει καρτέρι. Ο άτυχος ξυλουργός περπατούσε χαλαρός στον κεντρικό δρόμο κατευθυνόμενος προς το επαγγελματικό του όχημα το οποίο θα έπαιρνε προκειμένου να πάει στην εργασία του.
Εκεί τον περίμενε η 39χρονη η οποία αρχικά τον τραυματίζει με ένα μαχαίρι και στην συνέχεια τον κυνηγά με ένα δεύτερο με το οποίο τον χτυπά πισώπλατα. Λίγα λεπτά αργότερα ο 43χρονος πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτος αφήνοντας την τελευταία του πνοή.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι αντίκρισαν τον 43χρονο στη μέση του δρόμου και την 39χρονη να κάθετει δίπλα του γεμάτη αίματα στα ρούχα της. Δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του 43χρονου βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.
Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This