Μαρούσι: ‘Εστησαν ενέδρα μέσω social media σε 14χρονο και τον κατέκλεψαν!

Ακόμα ένα επεισόδιο παραβατικότητας ανηλίκων

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές που σίγουρα δεν περίμενε έζησε ένα αγόρι μόλις 14 ετών χθες το βράδυ στο Μαρούσι καθώς δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανηλίκων, τα μέλη της οποίας τον έκλεψαν!

Στις 9 χθες το βράδυ, ο μαθητής πήγε στο ΟΑΚΑ καθώς είχε κλείσει ραντεβού μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα με μια κοπέλα της ίδιας ηλικίας.

Κάποια στιγμή, το κορίτσι είπε ότι κρύωνε και ζήτησε από τον 14χρονο το μπουφάν του και εκείνος το έβγαλε για να της το δώσει.

Τότε, ξαφνικά εμφανίστηκαν πέντε άτομα, φίλοι της κοπέλας και πάνω κάτω στην ίδια ηλικία.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν πραγματικά τρομακτικές για τον 14χρονο. Η ομάδα τον απείλησε και στην συνέχεια τον κατέκλεψε, αρπάζοντας  το πορτοφόλι το οποίο περιείχε 20 ευρώ και την τραπεζική του κάρτα, τα ακουστικά, το μπουφάν και μία ζακέτα και στη συνέχεια έγιναν καπνός αφήνοντας το παιδί μόνο και αβοήθητο.

Ο 14χρονος κάλεσε τους γονείς του και τους είπε τι είχε συμβεί. Όταν ο πατέρας του έφτασε στο σημείο κάλεσε την Αστυνομία και έκανε την σχετική καταγγελία και άμεσα κινητοποιήθηκαν στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ και ξεκίνησαν τις αναζητήσεις.

Σύντομα, εντόπισαν τους έξι ανήλικους στον σταθμό του ηλεκτρικού «Ειρήνη» και τους προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This