Δύο 17χρονοι έστησαν παγίδα μέσω social media σε παιδόφιλο – Συνελήφθησαν μαζί με έναν 41χρονο

Περίπλοκη η υπόθεση

Must Read

Στα χέρια της αστυνομίας στην Αγία Παρασκευή έπεσαν δύο 17χρονοι και ένας 41χρονος οι οποίοι εμπλέκονται με διαφορετικό τρόπο σε υπόθεση παιδοφιλίας και παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι είχαν δημιουργήσει στα κοινωνικά δίκτυα ένα ψεύτικο προφίλ στο οποίο «παρουσίαζαν» ένα κορίτσι μόλις 13 ετών. Ο λογαριασμός αυτός συνδέθηκε με εκείνον ενός 41χρονου και ξεκίνησαν οι συνομιλίες μεταξύ τους. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο άνδρας έστειλε στην δήθεν 13χρονη οπτικοακουστικό πορνογραφικό υλικό!

Μάλιστα, οι δύο πλευρές έκλεισαν συνάντηση στην πλατεία Αγίας Παρασκευής το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Ο 41χρονος πήγε στο ραντεβού και προς μεγάλη του έκπληξη είδε μπροστά του τους δύο 17χρονους. Μεταξύ τους ακολούθησε φραστικό επεισόδιο και κλήθηκε η Αστυνομία.

Όπως υποστήριξε ο άνδρας, οι ανήλικοι τον εκβίασαν ώστε να μην καταγγείλουν στην αστυνομία το υλικό που τους είχε αποστείλει. Οι δύο ανήλικοι συνελήφθησαν για εκδικητική πορνογραφία και εκβίαση κατά συναυτουργία όπως και ο 41χρονος για απόπειρα σε προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους

Παράλληλα, κατασχέθηκε το κινητό του 41χρονου το οποίο θα διερευνηθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This