Στο πλευρό των εργαζομένων του «Αγίου Σάββα» η ΕΙΝΑΠ – Οι σημερινές κινητοποιήσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Must Read

Στο πλευρό των εργαζομένων του Άγιου Σάββα και του σωματείου, τάσσεται το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ, στην μάχη για να μην απολυθούν οι 58 άνθρωποι από την καθαριότητα του Νοσοκομείου.

«Η διοίκηση του νοσοκομείου, παρά τις δεσμεύσεις της προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για τρίμηνη παράταση όλων των ΣΟΧ μέχρι τις 31 Μάρτη, προχώρησε στην ολοκλήρωση του διαγωνισμού και θέλει από τις 9 Φλεβάρη να παραδώσει την καθαριότητα του νοσοκομείου Άγιος Σάββας σε εργολάβο μετά από 7 χρόνια», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ και συνεχίζει:

«Η βιασύνη της διοίκησης να φέρει εργολάβο στην καθαριότητα, με τις ευλογίες του Άδωνι, είναι προσπάθεια να διαλύσουν ακόμη περισσότερο τις εργασιακές σχέσεις στα δημόσια νοσοκομεία μαζί και τον συνδικαλισμό, προχωρώντας ταυτόχρονα στην ιδιωτικοποίηση όλο και μεγαλύτερου κομματιού της Δημόσιας Υγείας».

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, «τα νοσοκομεία μας δεν χρειάζονται πανάκριβους εργολάβους, αλλά προσλήψεις προσωπικού και μονιμοποίηση των χιλιάδων συμβασιούχων που τα κράτησαν όρθια, μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, την περίοδο της πανδημίας. Δεν θα τους αφήσουμε. Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του νοσοκομείου και τη συστράτευσή μας στο πλευρό τους για να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος, για την μονιμοποίηση όλων».

Κλείνοντας το ΔΣ τονίζει: «Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση που οργανώνουν σήμερα στις 23/01/24 στις 12:00 το μεσημέρι στο προαύλιο του νοσοκομείου και σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα αποφασίσουν το επόμενο διάστημα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This