Ελεύθερη η 26χρονη που έβαλε κοριό στο λούτρινο του παιδιού της – «Το έκανα επειδή…»

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι είχε δει σημάδια κακοποίησης στο παιδί

Must Read

Ελεύθερη αφέθηκε η 26χρονη που συνελήφθη επειδή έκρυψε κοριό στο λούτρινο αρκουδάκι της δύο ετών κορούλας της, προκειμένου να καταγράφει όσα έλεγε ο πρώην σύντροφός της! Μάλιστα, η ίδια είχε τοποθετήσει ένα USB stick στο παιχνίδι, το οποίο ανακάλυψε τυχαία ο 29χρονος πρώην σύζυγός της όταν παρέλαβε το παιδί, βάσει σχετικής δικαστικής απόφασης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, σε βάρος της απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, σε βαθμό κακουργήματος, πράξη για την οποία κλήθηκε να απολογηθεί στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Η ίδια -κατά πληροφορίες- αποδέχθηκε ότι τέλεσε την πράξη, την οποία δικαιολόγησε ισχυριζόμενη ότι εντόπισε ίχνη κακώσεων στην κόρη της. Για να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό αυτό φέρεται να προσκόμισε αποδεικτικό υλικό, σύμφωνα με όσα είπε ο συνήγορός της.

«Το έκανα για να προστατέψω το παιδί μου. Είχα ευρήματα κακώσεων, για τα οποία υπάρχει αποδεικτικό υλικό. Αντιλαμβάνομαι τις συνέπειες των πράξεών μου αλλά είχα το πρόβλημα, αμφιταλαντεύτηκα. Είμαι μητέρα και πρέπει να το προστατεύσω» φέρεται να απολογήθηκε.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερη χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων.

Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε προηγηθεί από τον 29χρονο πρώην σύζυγό της, μόλις παρέλαβε το ανήλικο παιδί τους, βάσει δικαστικής απόφασης που ρυθμίζει τα ζητήματα επικοινωνίας, και μετέβη στο σπίτι του, εντόπισε, μεταξύ προσωπικών αντικειμένων του παιδιού, ένα λούτρινο κουκλάκι, στο οποίο υπήρχε επιμελώς κρυμμένο και ενεργοποιημένο usb stick που κατέγραφε προσωπικές του συνομιλίες.

Δείτε επίσης:

Για κακούργημα διώκεται η 26χρονη που έβαλε κοριό σε λούτρινο για να παρακολουθεί τον άντρα της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This