Στην φυλακή ο 23χρονος Ρομά για τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου στα Μέγαρα

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η μητέρα των παιδιών ήταν αυτή που τα χτύπησε!

Must Read

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε την Τρίτη με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 23χρονος Ρομά, ο οποίος κακοποιούσε βάναυσα τον 4χρονο γιο της συντρόφου του και τα αδέλφια του στα Μέγαρα. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η μητέρα των παιδιών ήταν αυτή που τα χτύπησε!

Μέγαρα: Σε εγκαταλελειμμένο σπίτι κρυβόταν ο 23χρονος πατριός που ξυλοκόπησε τον 4χρονο – Εκτός ΜΕΘ το παιδί

Ο συνήγορος του 23χρονου υπέβαλε αίτημα στην ανακρίτρια, προκειμένου να καταθέσουν τα παιδιά της συντρόφου του για να πουν ποιος τα ξυλοκοπούσε. Ως μάρτυρας κατέθεσε η πρώην σύζυγος του κατηγορουμένου, με την οποία έχουν αποκτήσει 4 παιδιά.

Επιπροσθέτως, κατάθεση έδωσε η γειτόνισσα του ζευγαριού στα Μέγαρα καθώς, όπως  ισχυρίστηκε ο 23χρονος, η γυναίκα άκουσε φωνές από το εσωτερικό του σπιτιού και μετά είδε τον κατηγορούμενο να μπαίνει στο σπίτι. Στην συνέχεια, αυτός κάλεσε βοήθεια για τον 4χρονο.

Το παιδί νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο όπως και και ο μεγαλύτερος αδερφός του, που μεταφέρθηκε με σπασμένο χέρι και χειρουργήθηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This