Φονικό στη Χαλκίδα: «Φίλε, πρόσεξε τη γυναίκα σου» είχε πει ο 43χρονος στον σύζυγο της δράστιδας

Must Read

Σήμερα Τετάρτη, μία ημέρα μετά την κηδεία του 43χρονου ξυλουργού Σάκη Νικολάου, ο οποίος έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας έξω από το σπίτι του στη Χαλκίδα, μπροστά στα μάτια της συζύγου του, αναμένεται να απολογηθεί η 39χρονη δράστιδα ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή.

Το κίνητρο της αποτρόπαιας πράξης της κατηγορούμενης παραμένει ανεξιχνίαστο, με μοναδικό -μέχρι στιγμής- στοιχείο το μήνυμα «αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία» που φέρεται να είχε στείλει στο θύμα, σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας του, Αθανάσιο Τάρτη. Η ΕΛ.ΑΣ. ήδη «ξεσκονίζει» τα κινητά δράστιδας και θύματος, για να διαπιστώσει τι μηνύματα είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους, με την ελπίδα να «ανακαλύψουν» τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι της.

Ο κος Τάρτης, ο οποίος ήταν και προσωπικός φίλος του Σάκη Νικολάου, ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε υπήρξε δεσμός ανάμεσα σε αυτόν και την κατηγορουμένη και τονίζει ότι το αίτιο του εγκλήματος πρέπει να αναζητηθεί στην κακοποίηση από τον σύζυγό της που φέρεται να υφίστατο η ίδια τα τελευταία χρόνια. «Τίποτα δεν την βασάνιζε 15 χρόνια, τίποτα απολύτως. Είναι μια δικαιολογία που εφευρέθηκε για να καλύψει την πράξη της. Τα σενάρια δημιουργούνται για να καλύψουν τα αδικαιολόγητα. Ουδέποτε υπήρξε δεσμός ούτε σχέση του θύματος με την 39χρονη», δήλωσε ο δικηγόρος στον ΑΝΤ1.

«Δεν έχει λογική αυτό που λέει η 39χρονη, γιατί αλλιώς δεν θα πήγαινε εκείνη και ο άντρας της στον γάμο του θύματος. Δεν είχε πάει όλο το χωριό, ήταν λίγοι οι καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους η 39χρονη και ο άνδρας της», επισημαίνει και προσθέτει: «Δυστυχώς, φαίνεται μετά την ειδοποίηση του συζύγου της από το θύμα ότι “φίλε, πρόσεξε τη γυναίκα σου”, ξεκίνησε η κακοποίηση της 39χρονης. Άκουσα από τη μάνα της κατηγορούμενης ότι από τότε, τα τελευταία δύο-τρία χρόνια, ξεκίνησε η συστηματική κακοποίηση της 39χρονης από τον σύζυγό της. Μόνη της το είπε η μητέρα της δράστιδος. Ο πατέρας της μιλούσε για “μαυρισμένα μάτια” και τέτοια».

«Δεν υπάρχει κανένα μυστικό που να συνδέει τους δύο. Φαίνεται ότι αυτή η συστηματική κακοποίηση από τον σύζυγό της οδήγησε να εκδικηθεί το άτυχο θύμα, γιατί αυτός ήταν που την “κάρφωσε” στον σύζυγό της για τις πιέσεις που του ασκούσε», καταλήγει.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της 39χρονης, Θεμιστοκλής Κωντσιλίδης, σε δηλώσεις του στο Mega επισήμανε ότι η πελάτισσά του διαψεύδει τους γονείς της (και, κατά συνέπεια, και τον κο Τάρτη) αναφορικά με τους ισχυρισμούς τους ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της και ισχυρίζεται ότι τον «λάτρευε», ωστόσο, μεταξύ άλλων, πρόσθεσε πως «παρακολουθείται εντατικά τα τελευταία δύο χρόνια από ψυχίατρο».

Οι αστυνομικοί, πάντως, πιστεύουν ότι μάρτυρας-«κλειδί» στην υπόθεση θα είναι ο σύζυγος της δράστιδας, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, φέρεται να γνώριζε τη σχέση -όποια και αν ήταν αυτή- του θύματος με τη δράστιδα. Πέρα από αυτά που θα καταθέσει ο ίδιος, θα ελεγχθεί και το δικό του κινητό, ένεκα καθώς ο πατέρας της κατηγορούμενης υποστήριζε ότι υπήρχε μια τεταμένη σχέση μεταξύ τους.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This