Βόλος: Ξεψύχησε μωράκι 26 ημερών – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση!

Η εξέταση των ιατρών δεν έδειξε νόσημα ή πρόβλημα

Must Read

Απόλυτος είναι ο θρήνος που έχει κυριεύσει από χθες του γονείς ενός μωρού μόλις 26 ημερών στο Βόλο το οποίο ξεψύχησε αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, οι γονείς του βρέφους το μετέφεραν στον παιδίατρο χθες το πρωί καθώς έκλαιγε ασταμάτητα!

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό «έπεσε» πάνω στο μωρό και έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε το βρέφος ήταν ωχρό, είχε ψυχρά άκρα ενώ η κλινική του εικόνα δεν ήταν καλή. Πάντως, δεν είχε νοσήσει από κορωνοϊό ενώ δεν βρέθηκαν συμπτώματα όπως βήχας, δύσπνοια ή πόνος στο φάρυγγα.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης του ξαφνικού θανάτου, έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής ώστε να διαπιστωθεί αν το μωρό έπασχε από κάποιο καρδιακό νόσημα εκ γενετής. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This