Σπαραγμός στην κηδεία του Μπάμπη: «Καρδιά μου, πού είσαι;» φώναζε η μητέρα του

Δάκρυα και χειροκροτήματα από τον κόσμο

Must Read

Μέσα σε κλίμα θρήνου και με την παρουσία πλήθος κόσμου γίνεται αυτή την ώρα στο Μεσολόγγι η κηδεία του Μπάμπη Κούτσικου η σορός του οποίου βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα μετά από 18 μέρες κατά τις οποίες αναζητούνταν σε αυλάκι στον κάμπο του Ευηνοχωρίου.

Δείτε βίντεο:

Για την υπόθεση έχει οδηγηθεί στην φυλακή ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος δεν έχει ομολογήσει τίποτα αν και θεωρείται ο βασικός κατηγορούμενος.

Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα του 31χρονου η οποία σπάραξε.

«Καρδιά μου, πού είσαι;Αχ παιδάκι μου » φώναζε απαρηγόρητη.

(πηγή φωτογραφίας protothema.gr)
(πηγή φωτογραφίας protothema.gr)

Η γυναίκα έφτασε στο Ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου μέσα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ήταν υποβασταζόμενη από τις δύο κόρες της.

Μόλις το λευκό φέρετρο βγήκε από το όχημα του γραφείου κηδειών ο κόσμος που βρισκόταν έξω από την εκκλησία ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Υπήρχε τρίτο πρόσωπο;

Ένα νέο ενδεχόμενο φαίνεται πως εξετάζουν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές σε σχέση με την δολοφονία  του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Για την υπόθεση έχει οδηγηθεί ήδη στην φυλακή ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος θεωρείται ως ο βασικός κατηγορούμενος. Ωστόσο, θεωρείται ο ίδιος ως το μόνο άτομο που είχε σχεδιάσει και οργανώσει την δολοφονία ή υπάρχει και άλλο πρόσωπο από πίσω που είχε συμμετοχή;




To τρίτο πρόσωπο

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, το έγκλημα φέρεται να έγινε για το χρέος των 17.000 ευρώ που είχε δανείσει το θύμα στον κατηγορούμενο. Μεταξύ των δύο αντρών υπήρχαν έντονες διαφωνίες για το θέμα οι οποίες φαίνεται πως συνεχίστηκαν και την μοιραία νύχτα.

Η εμπλοκή τρίτου προσώπου δεν προκύπτει από πουθενά από τα στοιχεία της έρευνας που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα, δεν έχουν δείξει τίποτα κάμερες, το ΙΧ του κρεοπώλη δεν το ακολουθούσε άλλο όχημα το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου ενώ ο πυροβολισμός στον Μπάμπη ήταν ένας. Επίσης, δεν φαίνεται να είχε βοηθό ο κρεοπώλης για να μεταφέρει την σορό του 31χρονου στο σημείο που βρέθηκε.

Δείτε βίντεο:




Ωστόσο, η πιθανότητα κάποιος ή κάποιοι να γνώριζαν για την δολοφονία χωρίς να συμμετείχαν είναι ανοικτή όπως επίσης να έμαθαν εκ των υστέρων όσα έγιναν.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη περίπτωση προκύπτει σοβαρό αδίκημα που αφορά την υπόθαλψη εγκληματία.




Στο μεταξύ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται με τις αρχές να «ξεψαχνίζουν» το κινητό του Μπάμπη ενώ αναζητούν το όπλο του εγκλήματος.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This