Αγωνία για τον εντοπισμό 26χρονου στον Αχελώο – Συντονισμένη επιχείρηση στο Μεσολόγγι

Έβγαλε τα ρούχα του, έπεσε στο νερό και παρασύρθηκε

Must Read

Τεράστια επιχείρηση έχει στηθεί στο Μεσολόγγι για τον εντοπισμό στον Αχελώο ενός 26χρονου άνδρα, ο οποίος αναζητείται από το μεσημέρι του Σαββάτου. Έξι άτομα ψάρευαν στην όχθη του ποταμού κοντά στην Κατοχή, όταν ο αγνοούμενος είπε στην σύζυγό του ότι θα κάνει μια βουτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flamis, οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την 6η ΕΜΑΚ και δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ το θρίλερ για την τύχη του άτυχου αλλοδαπού συνεχίζεται.

 

Συναγερμός σήμανε το Σάββατο στην περιοχή του Μεσολογγίου για έναν 26χρονο αγνοούμενο στα νερά του Αχελώου. Ο νεαρός αλλοδαπός είχε πάει για ψάρεμα στις εκβολές του ποταμού στην περιοχή Κατοχής και έπεσε μέσα.

Έβγαλε τα ρούχα του, έπεσε στο νερό και δυστυχώς παρασύρθηκε. Κάποια στιγμή φάνηκε να κουνά τα χέρια του, αλλά μετά χάθηκε.

 

Στο σημείο επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα και μεταβαίνει η ομάδα Σ.μη.Ε.Α της Δυτικής Ελλάδας και η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ για να συνδράμει την ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This