Στη φυλακή 19χρονος που έκοβε καλώδια στον ηλεκτρικό!

Αντιμετωπίζει κακουργηματικές διώξεις

Must Read

Βαριά ήταν η «καμπάνα» που επιφύλασσε η δικαιοσύνη σε έναν 19χρονο ο οποίος έπεσε στην «φάκα» της Ελληνικής Αστυνομίας να κόβει καλώδια στην γραμμή 1 του μετρό (ηλεκτρικός).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός εντοπίστηκε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου από μέλη της ομάδας «Αριάδνη», που περιπολούσαν το δίκτυο της γραμμής 1 του μετρό.

Συγκεκριμένα, εντόπισαν τον 19χρονο να κινείται μέσα στις γραμμές,  κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού «Ηράκλειο». Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Υπήρξε καταδίωξη του 19χρονου και τελικά κατάφεραν να τον πιάσουν και να τον προσαγάγουν. Την επόμενη μέρα ο νεαρός συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι πριν πιαστεί είχε κόψει συνδέσμους καλωδίων!

Την Δευτέρα ο 19χρονος πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα και οδηγήθηκε στη φυλακή καθώς αντιμετωπίζει διώξεις για κακουργήματα. Στο πλαίσιο της αυστηροποίησης του ποινικού κώδικα η αφαίρεση αντικειμένου κρίσιμου για την εξυπηρέτηση της λειτουργίας ή την ασφάλεια μέσων συγκοινωνίας σταθερής τροχιάς, τιμωρείται ως κακούργημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This