«Είχαν γίνει όλες οι ενέργειες στην Ασφάλεια» λέει ο αστυνομικός που συνέλαβε τον παιδόφιλο στον Πειραιά

Σύμφωνα με πληροφορίες όντως υπήρξε κλήση στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης και δόθηκε μάλιστα άδεια να πάει στο περιστατικό

Must Read

Πειθαρχική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τη βιντεοσκόπηση αστυνομικής επιχείρησης από τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, όπου και συνελήφθη παιδόφιλος στον Πειραιά.

Ο αστυνομικός Βαγγέλης Μπαταρλής που έκανε τη σύλληψη, βρίσκεται υπόλογος και καλείται να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν.

Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός στο Tik Tok και γνωστός στη νεολαία, με τα βίντεό του να έχουν  εκατομμύρια προβολές.

Ο υπαρχιφύλακας απάντησε σε όσα του καταμαρτυρούν λέγοντας:

«Ήθελα να σας αναφέρω για να το γνωρίζετε ότι είχαν γίνει όλες οι ενέργειες στην Ασφάλεια. Αλλά επειδή ήταν τόσο κοντινό το χρονικό διάστημα που συνέβη όλο αυτό, δεν υπήρχε περίπτωση να στηθεί επιχείρηση από την Ασφάλεια, γιατί έγιναν ενέργειες. Απλά αυτός έστειλε μήνυμα από το πουθενά ότι ήρθε».

Σύμφωνα με πληροφορίες όντως υπήρξε κλήση αστυνομικού στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης και δόθηκε μάλιστα άδεια να πάει στο περιστατικό.

Να σημειωθεί ότι ο υπαρχιφύλακας έχει βραβευτεί για την προσφορά του και είναι ευαισθητοποιημένος σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

Στο πλευρό του βρίσκονται και συνάδελφοί του, ενώ ενοχλημένο είναι το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This