Το DNA στα νύχια του Μπάμπη μπορεί να αποκαλύψει τον δολοφόνο στο Μεσολόγγι

H εξέταση του γενετικού υλικού στα ρούχα του δεν έδειξε κάτι

Must Read

Εν αναμονή εξελίξεων βρίσκονται οι Αρχές στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Η εξέταση του DNA στα νύχια του 31χρονου ενδέχεται να φανερώσει τον δολοφόνο του και να αποκαλύψει εάν προηγήθηκε πάλη. 

Όπως μετέδωσε το Star, τα πρώτα στοιχεία από την εξέταση του γενετικού υλικού στα ρούχα του θύματος δεν έδειξαν κάτι και αναμένεται με ενδιαφέρον τι θα προκύψει από τα νύχια του.

Εν τω μεταξύ, η ανακρίτρια περιμένει τα κύρια στοιχεία της έρευνας, όπως κινητό, στίγματα και γενετικό υλικό, βάσει των οποίων θα κάνει σημαντικές ερωτήσεις στον κατηγορούμενο κρεοπώλη. Ο 50χρονος δεν έχει εξεταστεί μετά την ανεύρεση της σορού του Μπάμπη Κούτσικου καθώς αυτό συνέβη λίγο μετά το τέλος της απολογίας του.

Ο κλώνος που δημιουργήθηκε στην κάρτα SIM του θύμαγτος έδωσε στοιχεία στην ΕΛ,ΑΣ, όχι όμως αρκετά για να δουν οι αστυνομικοί τι ειπώθηκε στις επικοινωνίες του με τον χασάπη.

Την ίδια ώρα και μολονότι δεν έχει διαπιστωθεί η παρουσία άλλων ατόμων την στιγμή που δολοφονήθηκε ο Μπάμπης, η στάση που κρατά ο κατηγορούμενος ενισχύει τα σενάρια πως φοβάται και κρατά το στόμα του κλειστό.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This