Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρό ζευγάρι μετά από τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Τραυματισμένος ένας φαντάρος

Θρήνος για οδηγό και συνοδηγό που «έσβησαν» στον δρόμο

Must Read

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κρήτη, μετά το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα, που εκτυλίχθηκε στην Εθνική Οδό Κισσάμου – Χανίων, το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής ενός ζευγαριού. Η νέα τραγωδία της ασφάλτου έχει «παγώσει» την τοπική κοινωνία, την ώρα που με αγωνία αναμένονται τα νέα για την υγεία ενός 19χρονου φαντάρου που επέζησε του τροχαίου.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτηςμ στην εθνική οδό Κισσάμου – Χανίων στο ύψος του Ταυρωνίτη. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 19χρονος φαντάρος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι. Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός ότι ο 62χρονος Γιώργος που οδηγούσε το όχημα και η 64χρονη σύζυγός του Ελένη, σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ οι φωτογραφίες από το τόπο του δυστυχήματος, με τις διαλυμένες λαμαρίνες, μαρτυρούν την φρίκη που εκτυλίχθηκε.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής, δύο από τα Χανιά και δύο από την Κίσαμο, με 10 πυροσβέστες, που επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό των επιβατών. Επί τόπου βρέθηκαν και τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο από τα Χανιά και ένα από το ΚΥ Κισάμου, καθώς και η Τροχαία ΒΟΑΚ.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν κατάφεραν να προσφέρουν καμία βοήθεια στο ζευγάρι που είχε αφήσει στην άσφαλτο την τελευταία του πνοή. Ο νεαρός φαντάρος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική.

Σύμφωνα με το cretalive, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο 19χρονος φαντάρος να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και το αυτοκίνητο να ξέφυγε στο αντίθετο ρεύμα. Σε κάθε περίπτωση, η προανάκριση διενεργείται από την Τροχαία, με σκοπό να πέσει άπλετο «φως» στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This