Ξυλοδαρμός 16χρονου μαθητή στην Καλαμάτα – Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι Ρομά

Ο νεαρός που δέχθηκε την επίθεση χρειάστηκε να μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο

Must Read

Τέσσερις ανήλικοι Ρομά συνελήφθησαν την Πέμπτη στην Καλαμάτα για τον ξυλοδαρμό ενός 16χρονου μαθητή. Το παιδί κατέθεσε το μεσημέρι μήνυση μαζί με τον πατέρα του στην αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση.

Αμέσως μετά το τέλος του σχολείου, έξω από το Γυμνάσιο Θουρίας οι συλληφθέντες, ηλικίας 14 έως 16 ετών, φέρονται να ενοχλούσαν για άγνωστο λόγο άλλον μαθητή. Όταν ένας 16χρονος μαθητής Λυκείου επενέβη για να τους ζητήσει τον λόγο, οι 4 Ρομά τού επιτέθηκαν με την βοήθεια ενός μεγαλυτέρου εξωσχολικού.

Ο 16χρονος που δέχθηκε την επίθεση χρειάστηκε να μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς εἰχε εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο.

Η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τους νεαρούς Ρομά που εμπλέκονται στο επεισόδιο. Είναι όλοι μαθητές του Γυμνασίου Θουρίας, ένας 14χρονος, ένας 16χρονος και δύο 15χρονοι.

Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο μητέρες, 36 και 41 ετών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This