Ξεσπά ο γαμπρός του Πολυχρονόπουλου: «Μας ξεφτίλισε! Με κατέστρεψε»

Ο βοσκός στην Αίγινα που ελέγχεται λέει ότι ο Πολυχρονόπουλος τον εξαπάτησε

Must Read

Ντροπή λέει ότι αισθάνεται ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου για τις αποκαλύψεις που έχουν προκαλέσει σεισμό και τη διενέργεια ποινικής έρευνας που διατάχθηκε από την Εισαγγελία, βάσει των στοιχείων της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, σε βάρος του ιδρυτή της κοινωνικής Κουζίνας ο «Άλλος Άνθρωπος» και των συγγενών του.

«Ντρέπομαι. Ντρέπομαι να συναντήσω ακόμα και τους φίλους μου» δήλωσε ο γαμπρός του Πολυχρονόπουλου που είναι βοσκός στην Αίγινα και ελέγχεται για την υπόθεση, αφού χρήματα από τις δωρεές τα οποία κατέληγαν στον τζόγο, έμπαιναν σε λογαριασμό με δικαιούχο τον ίδιο.

«Είχα πάρει κάποια λεφτά παραπάνω από τον μισθό μου στον λογαριασμό μου. Τρόμαξα. Λέω τόσα παίρνω, πώς βρέθηκαν παραπάνω. Ρώτησα τους συναδέλφους μου και δεν είχαμε πάρει τίποτα από τη δουλειά. Κάποια στιγμή με παίρνει ο κουνιάδος μου και μου λέει “ήταν χρήματα, τα πήρες”. Του απάντησα ναι και ζήτησε να του τα στείλω γιατί τα είχε ανάγκη. Ήταν χρήματα δωρεών» ανέφερε μιλώντας στο Live News και πρόσθεσε ότι ο Πολυχρονόπουλος τον κάλεσε αφού έκανε την ανάληψη του ποσού των 700 ευρώ και του ζήτησε να τα επιστρέψει, όπως και έκανε, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται.

Όπως λέει, τον λογαριασμό τον διαχειριζόταν ο Πολυχρονόπουλος, τον οποίο κατηγορεί ότι τον εξαπάτησε. «Έβαλα την υπογραφή μου εκεί που δεν έπρεπε» σχολίασε.




Ο Παύλος Τζίτζης υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε ότι ο Πολυχρονόπουλος έπαιζε χρήματα στον τζόγο: «Ρεζίλεψε την οικογένειά του. Κατέστρεψε εμένα, την οικογένειά μου. Μας ξεφτίλισε. Αυτός ξεφτιλίστηκε γιατί ήθελε να κάνει όλα αυτά, αλλά τη μανούλα του, την αδερφή του δεν τις σκέφτηκε; Μπροστά βοηθούσε και πίσω να είναι άλλος; Να έχει δύο πρόσωπα; Τι μπορείς να πεις τώρα;» είπε και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ποτέ δεν τον είδε να πουλά πράγματα από τις δωρεές.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This