Κερατσίνι: «Πήγε να χαλάσει το κορίτσι», λέει η μητέρα της ανήλικης που κατήγγειλε ότι ο παππούς της την βίαζε

Must Read

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Ασφαλείας του Κερατσινίου – Δραπετσώνας συνέλαβαν έναν 78χρονο άνδρα σπίτι του, μετά από σχετική καταγγελία της ανήλικης εγγονής του ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των εννέα ετών.

Ο συλληφθείς φέρεται να βίαζε την ανήλικη μέσα στο σπίτι της οικογένειάς της από το 2017 μέχρι το 2019, με τη μητέρα, τον πατέρα και τη γιαγιά του κοριτσιού να μαθαίνουν τι είχε συμβεί, όταν αποφάσισε να αποκαλύψει το μαρτύριό του σε κοντινό του πρόσωπο. «Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8-9 χρονών», είπε η μητέρα της ανήλικης καταγγέλλουσας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Η ίδια άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει, όταν η κόρη της αντιδρούσε στο ενδεχόμενο να περάσει τις διακοπές της μαζί με τον παππού της στο χωριό. «Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Έβλεπα πως δεν τον απέφευγε, αλλά συχνά μου έφερνε αντιρρήσεις να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε, θα τον σκότωνε. Από ό,τι είπε, “το παιδί πήγε να το χαλάσει, αλλά τού ξέφυγε. Το χάιδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα”».

Θέλω να μπει φυλακή

Τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του παππού της, ο οποίος ασελγούσε πάνω της από το 2017, δεχόταν σιωπηρά η ανήλικη, ώσπου αποφάσισε να μιλήσει σε μια φίλη της, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η νοσηρή δράση του.

«Τα βλέπεις στην τηλεόραση, είναι αλλιώς, όμως, όταν σου “χτυπάει την πόρτα”. Να είστε πάντα καχύποπτοι. Προσοχή στα κοντινά πρόσωπα, στους παππούδες, στους θείους. Γίνεται συνήθως εκεί που δεν το περιμένεις. Εμείς δεν το ξέραμε. Το μάθαμε», είπε ο πατέρας του κοριτσιού μιλώντας στο STAR.

«Από τη στιγμή που το εκμυστηρεύτηκε έφυγε το βάρος από πάνω της. Έχουμε πάει και σε παιδοψυχολόγους, είναι μια χαρά. Εγώ τον βοηθούσα και οικονομικά και υλικά και από όλα. Δεν διεκδικώ τίποτα από χρήματα, έστω να μπει μέσα με αυτή τη ρετσινιά θέλω. Υπάρχει εισαγγελική εντολή. Έχει γίνει η σύλληψη. Το πράγμα έχει μπει στον δρόμο που πρέπει», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο 78χρονος κατηγορείται, πλέον, για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This