Μητέρα μαθητή στην Ανδραβίδα: «Οι καθηγητές δεν με ενημέρωσαν, το παιδί δεν θέλει να πάει σχολείο»

«Με τον έναν γονιό του ενός παιδιού μίλησα αλλά είπε ότι δεν έφταιγε το παιδί του»

Must Read

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Ανδραβίδας, μετά την είδηση ότι ένας μαθητής Γυμνασίου έπεσε θύμα άγριας επίθεσης, από δυο συμμαθητές του, την ώρα που οι υπόλοιποι ανήλικοι κοιτούσαν, γελούσαν και τραβούσαν σε βίντεο το ανατριχιαστικό συμβάν!

Η μητέρα του παιδιού μίλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή, περιγράφοντας πώς ξεκίνησε η διαμάχη των δυο άλλων παιδιών με τον γιό της. «Είχε ξεκινήσει μια παρεξήγηση με ένα άλλο μαθητή σε μια εκδρομή είχαν λογομαχίες και το παιδί μου δέχτηκε απειλές. Την Παρασκευή την τέταρτη ώρα είχε διάλειμμά το παιδί μου και οι άλλοι δυο είχαν σχολάσει. Το πήγαν στην πίσω πλευρά του σχολείου το έδερναν και τραβούσαν βίντεο», ανέφερε αρχικά η γυναίκα και συνέχισε κάνοντας λόγο για την ελλιπή ενημέρωση που είχε από το σχολείο:

«Οι καθηγητές πήγαν και ήταν χτυπημένο, το είδαν έβαλαν πάγο αλλά δεν με ενημέρωσε κανένας καθηγητής κανένα μαθητής. Ήρθε το παιδί μου είπε τι έγινε το κατήγγειλα στην αστυνομία και το είπα στον διευθυντή πήγα και στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μου είπαν ότι οι μαθητές θα έχουν την τιμωρία που αρμόζει».

«Το παιδί δεν πήγε στο σχολείο, δεν έχει την ψυχολογική κατάσταση»

Μάλιστα, η μητέρα εξήγησε πως έχει στην κατοχή της και ένα βίντεο, που δείχνει ότι το περιστατικό συνέβη μέσα στο σχολειο. «Υπάρχει βίντεο ότι έγινε μέσα στο σχολείο καθώς την ώρα που έγινε το παιδί μου είχε μάθημα. Αυτά τα παιδιά είχανε εμπλακεί ξανά και σε άλλες φασαρίες.Ένας καθηγητής με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ”μας εκθέτετε με ψέματα”», σημείωσε, ενώ έκανε σαφές πως το παιδί δεν έχει πάει ακόμα στο σχολείο:

«Το παιδί δεν πήγε στο σχολείο καθώς δεν έχει την ψυχολογική κατάσταση. Τα υπόλοιπα παιδιά λένε ευχαριστώ γιατί μας έσωσες από αυτά τα παιδιά. Τα άλλα παιδιά που έδειραν τον γιο μου πήγαν στο σχολείο. Με τον έναν γονιό μίλησα αλλά είπε ότι δεν έφταιγε το παιδί του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This