Ρέθυμνο: Για τον πατέρας της 15χρονης δούλευε ο38χρονος Πακιστανός! Δεν κατηγορείται για μαστροπεία – Στο «κάδρο» και άλλα πρόσωπα πέραν των 12!

Σημαντικές εξελίξεις στην φρικιαστική υπόθεση

Must Read

«Παγωμένο» είναι το πανελλήνιο από την νέα υπόθεση από το Ρέθυμνο που θυμίζει έντονα εκείνη της ανήλικης στον Κολωνό με θύμα αυτή τη φορά μια 15χρονη η οποία είχε πέσει θύμα δεκάδων βιασμών και εκπόρνευσης. Όσο περνούν οι μέρες όλο και περισσότερα είναι τα «στόματα» που ανοίγουν, αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερες φρικιαστικές λεπτομέρειες.

Στο «κάδρο» έχει μπει ένας 38χρονος Πακιστανός ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά την ανήλικη. Σύμφωνα με νέα στοιχεία, ο 38χρονος το 2022 και το 2023, οπότε και έγιναν οι βιασμοί, όπως έγινε γνωστό, βρισκόταν στον τόπο της κοπέλας, τον Μυλοπόταμο. Μάλιστα, φέρεται να εργαζόταν για τον 50χρονο πατέρα της 15χρονης, ο οποίος αυτοκτόνησε αφού έμαθε όσα είχαν συμβεί.

Εκτός από τον Πακιστανό, το κορίτσι βίαζαν και άλλοι άνδρες οι οποίοι ήταν από 17 έως 38 ετών. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε και παραπέμφθηκε στο Εισαγγελέα περιλαμβάνονται συνολικά 12 κατηγορούμενοι -10 Έλληνες, ένας Μολδαβός και ένας Πακιστανός- με την κατηγορία του βιασμού αλλά και των ασελγών πράξεων.

Δείτε βίντεο:




«Μιλάει το κινητό»

Την ίδια στιγμή, το κινητό της 15χρονης αρχίζουν να «ξεσκονίζουν» οι αστυνομικές αρχές. Ο πατέρας της ανήλικης είχε «στείλει» προς αυτή την κατεύθυνση την ΕΛΑΣ στο σημαίωμα που άφησε πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου διαπιστώθηκε πως στην υπόθεση εμπλέκονται περισσότερα από 12 άτομα καθώς η ανήλικη επικοινωνούσε με δεκάδες ακόμα άντρες που ήθελαν να συνευρεθούν ερωτικά μαζί της.

Παράλληλα, ο 38χρονος Πακιστανός κατηγορείται μόνο για βιασμό και όχι μαστροπεία, άρα οι έρευνες στρέφονται προς άλλα πρόσωπα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται τα 11 άτομα που κατηγορούνται να δώσουν τις δικές του εξηγήσεις για την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, από τις καταθέσεις μέχρι τώρα φαίνεται πως το οικογενειακό περιβάλλον δεν γνώριζε τίποτα για τον εφιάλτη που βίωνε η ανήλικη!




Δείτε επίσης:

Συγκλονιστική επιστολή του αυτόχειρα στο Ρέθυμνο για τους βιασμούς και την εκπόρνευση της 15χρονης κόρης του

Υπόθεση Ρεθύμνου: «Το κοπέλι μου ντρέπεται, δεν θέλει να μου μιλήσει» είπε η μητέρα της 15χρονης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This