Υπόθεση Ρεθύμνου: «Το κοπέλι μου ντρέπεται, δεν θέλει να μου μιλήσει» είπε η μητέρα της 15χρονης

Ο 38χρονος μαστροπός από το Πακιστάν και ο 19χρονος που συναντούσε το ανήλικο κορίτσι - 12 άνδρες στην δικογραφία

Must Read

Την ώρα που οι Αρχές ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή τη νέα υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης, σε βάρος μίας 15χρονης, που έχει «παγώσει» τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου -και όχι μόνο- και ενώ ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο «φως», ξυπνούν «μαύρες» μνήμες από την τραγική ιστορία του Κολωνού, το κουβάρι της οποίας δεν έχει ξετυλιχθεί πλήρως.

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε και παραπέμφθηκε στο Εισαγγελέα περιλαμβάνονται συνολικά 12 κατηγορούμενοι -10 Έλληνες, ένας Μολδαβός και ένας Πακιστανός- με την κατηγορία του βιασμού αλλά και των ασελγών πράξεων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος Πακιστανός, θεωρείται ως το άτομο που εξέδιδε την 15χρονη, ικανοποιώντας τα αρρωστημένα ένστικτα των υπόλοιπων ανδρών που αναφέρονται στη δικογραφία.

Η νοσηρή δράση του όμως ξεσκεπάστηκε όταν το καλοκαίρι πολίτης κάλεσε στο τηλεφωνικό Κέντρο για την Κακοποίηση και Εκμετάλλευση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και έκανε λόγο για κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση της ανήλικης. Το ανώνυμο αυτό τηλεφώνημα έμελλε να κινητοποιήσει τις Αρχές, που τους τελευταίους μήνες ερευνούσαν την υπόθεση, ώστε να διακριβώσουν τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος στο Χαμόγελο του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, ο πατέρας της ανήλικης βρέθηκε νεκρός, έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του με φιάλη υγραερίου μέσα στο αυτοκίνητό του, λίγες ημέρες αφότου δηλώθηκε στις αρμόδιες αρχές η εξαφάνισή του. Μάλιστα, είχε αφήσει σημείωμα. «Μη γίνονται εικασίες ότι αυτοκτόνησε γι΄αυτούς τους λόγους», διευκρίνισε ο κ. Γιαννόπουλος.

Ο 38χρονος μαστροπός

Στο πλαίσιο των ερευνών που ξεκίνησαν το καλοκαίρι οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του 38χρονου Πακιστανού. Πραγματοποίησαν δε κατ’ οίκον και σωματική έρευνα και κατέσχεσαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα φυσίγγιο.

Όπως έγινε γνωστό, η 15χρονη εξετάστηκε και από παιδοψυχίατρο και διαπιστώθηκε ο βιασμός της από τον 38χρονο και η τέλεση γενετήσιων πράξεων με άλλους έντεκα άνδρες, ενώ παράλληλα, από τις Αρχές παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

«Ντρέπεται το κοπέλι μου»

Την ίδια ώρα, η μητέρα της 15χρονης συγκλονίζει με τα όσα αναφέρει, αφού μέσα σε λίγες ημέρες έχει χτυπηθεί διπλά από την μοίρα.

«Μαμά ό,τι άκουσες αυτό είναι» φέρεται να της είπε η 15χρονη κόρη της, μετά την αποκάλυψη του εφιάλτη που ζούσε. «Δε θέλει να μου μιλήσει, δε θέλει να μου πει πολλά. Ντρέπεται το κοπέλι μου. “Θα το παλέψουμε, μην αγχώνεσαι, εγώ είμαι δίπλα σου. Εγώ είμαι η μάνα σου, εγώ είμαι και ο πατέρας σου”, της είπα», δήλωσε η μητέρα του παιδιού, φανερά σοκαρισμένη, από τα όσα φρικτά βίωνε το παιδί της.

«Για λίγο διάστημα βγαίναμε, δεν υπήρξε όμως ποτέ πληρωμή»

Από την πολύμηνη έρευνα της ΕΛΑΣ, η οποία διεξαγόταν κάτω από άκρα μυστικότητα,  προέκυψε η εμπλοκή συνολικά 12 ατόμων. Ένας από αυτούς μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή. Πρόκειται για έναν 19χρονο, που ισχυρίζεται ότι έβγαινε με την ανήλικη για λίγο καιρό και ότι ουδέποτε υπήρξε πληρωμή.

«Τη γνώρισα πέρυσι. Μου είχε πει ότι πάει πρώτη Γυμνασίου, μάλιστα μου ανέφερε ότι έχει μείνει δύο χρονιές στην ίδια τάξη. Υπολόγιζα ότι είναι περίπου 15 ετών. Για λίγο διάστημα βγαίναμε, δεν υπήρξε όμως ποτέ πληρωμή. Γνώριζα τον πατέρα της, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν η κόρη του. Κάποια στιγμή χαθήκαμε, όταν της έστειλα μήνυμα, ένα συγγενικό της πρόσωπο μου είπε να μην την ξαναενοχλήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This