Θρίλερ με την υπόθεση της 13χρονης που έπεσε θύμα βιασμών: Ο πατέρας της βρέθηκε νεκρός!

Είχε βρεθεί μέσα στο αυτοκίνητό του με μια φιάλη υγραερίου - Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Must Read

Σε θρίλερ μετατρέπεται η φρικιαστική υπόθεση βιασμών και εκπόρνευσης που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το Ρέθυμνο με θύμα μια 13χρονη, η οποία έχεi «άρωμα» Κολωνού. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένα αλλοδαπός και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος 12 ατόμων!

Ο πατέρας της ανήλικης είναι ο 50χρονος ο οποίος είχε εξαφανιστεί την περασμένη Τρίτη από τον Μυλοπόταμο και τελικά εντοπίστηκε νεκρός την επόμενη μέρα με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αυτοκτονία! Ο άνδρας βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκε ενώ εντοπίστηκε και μια φιάλη υγραερίου. Για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί Missing Alert από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Μετά την δημοσιοποίηση της είδησης, το «Χαμόγελο του Παιδιού» έβγαλε ανακοίνωση για το περιστατικό καθώς είχε λάβει την ανώνυμη καταγγελία. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«“Το Χαμόγελο του Παιδιού”, σε συνέχεια του περιστατικού με την σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου κοριτσιού κατ’ εξακολούθηση στο Ρέθυμνο Κρήτης, ενημερώνει για το ιστορικό της υπόθεσης:

Το καλοκαίρι του 2023 δεχτήκαμε στην «Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056», ανώνυμη αναφορά, από ευαισθητοποιημένους πολίτες για κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση ανήλικης από την ευρύτερη ορεινή περιοχή στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου, όπου φέρεται να εμπλέκονται ενήλικοι άνδρες, τόσο αλλοδαποί, όσο και ημεδαποί.

Προχωρήσαμε, όπως σε κάθε ανάλογο περιστατικό στην άμεση ενημέρωση των αρμόδιων Αρχών, και απευθυνθήκαμε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Έγινε τηλεφωνική διασύνδεση του ατόμου που κάλεσε από την «Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056» με στελέχη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς το άτομο που κάλεσε επιθυμούσε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Έπειτα από την ενημέρωση και τη διασύνδεση αυτή, στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης και της καλής συνεργασίας με τον Οργανισμό, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, κίνησε άμεσα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να εντοπισθεί η 15χρονη και κατόπιν εισαγγελικής εντολής διερευνήθηκαν διακριτικά οι συνθήκες διαβίωσης της.

Η κινητοποίηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου για την εν λόγω υπόθεση της ανήλικης ήταν άμεση, καθώς αποτελεί σύνηθες φαινόμενο σε περιπτώσεις ανώνυμων αναφορών, να μην κινούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες από όλες τις αρμόδιες Αρχές, να αρχειοθετούνται οι αναφορές και να μη διερευνάται η ισχύς τους, με αποτέλεσμα επικίνδυνοι άνθρωποι να μπορούν να δρουν εις βάρος των παιδιών, ανενόχλητοι.

Η σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών είναι καιρός να μη «Μένει Μυστικό»!

Πρέπει να γίνεται αναφορά και ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει, καθώς σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν εμφανή ανησυχητικά σημάδια –είτε στο σώμα, είτε στη διάθεση ή στη γενικότερη συμπεριφορά ενός παιδιού, που προμηνύουν ότι βρίσκεται σε κίνδυνο, αλλά καταλήγει να «μένει τελικά ..μυστικό».

Βοηθήστε και εσείς ένα παιδί να σωθεί έγκαιρα από τις ολέθριες επιπτώσεις κάθε μορφής κακοποίησης, επικοινωνώντας εσείς, ή προτρέποντας το ίδιο το παιδί να επικοινωνήσει απευθείας με το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δωρεάν και ανώνυμα

για τα Παιδιά SOS 1056, η οποία είναι στελεχωμένη αποκλειστικά από εξειδικευμένους Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους και διαθέσιμη πανελλαδικά, 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Μέσω της Εφαρμογής CHAT 1056, έναν νέο τρόπο άμεσης επικοινωνίας στη διάθεση κάθε παιδιού που υφίσταται κακοποίηση, ώστε να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια να συνομιλήσει μέσω γραπτού κειμένου.

Κάνε την αναφορά σου Online στο CyberTipline Hellas που λειτουργεί αποκλειστικά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ελλάδα. Εδώ: https://www.hamogelo.gr/gr/el/cyber-tipline/»

Νέο «Κολωνός»

Μια υπόθεση που θυμίζει έντονα εκείνη την ανήλικης στον Κολωνό η οποία είχε πέσει θύμα μαστροπείας και βιασμών ερευνάται εντατικά το τελευταίο χρονικό διάστημα από τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Το θύμα αυτή τη φορά είναι ένα κορίτσι 13 ετών που μένει σε περιοχή του Μυλοποτάμου.

Σύμφωνα με μια ανώνυμη καταγγελία που έγινε στην ΕΛΑΣ πριν από περίπου έξι μήνες, το κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμών και ασελγών πράξεων από 12 τουλάχιστον άντρες ενώ την ωθούσαν και στην πορνεία!

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί τότε ένας αλλοδαπός για άλλο αδίκημα για το οποίο προφυλακίστηκε. Το διάστημα που ήταν στην φυλακή εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και για την υπόθεση με την ανήλικη.

Στη συνέχεια, η έρευνα συνεχίστηκε και σχηματίστηκε δικογραφία για τα 12 πρόσωπα η οποία έχει έχει διαβιβαστεί στην ανακρίτρια. Τα στοιχεία αναφέρουν πως οι εν λόγω άνδρες φέρεται να βίαζαν την ανήλικη το 2022 και το 2023.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της έρευνας και της διαχείρισης με μεγάλη διακριτικότητα.

Δείτε επίσης:

Νέος «Κολωνός» στο Ρέθυμνο: Βίαζαν και εκπόρνευαν 13χρονη – Δικογραφία σε βάρος 12 ατόμων!

Νεκρός εντοπίστηκε ο 50χρονος που αναζητούνταν στο Ρέθυμνο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This