Μαρτυρία σοκ εφήβου μέλους συμμορίας: «Έχω μαχαιρώσει και έχω κλέψει συνομηλίκους»

Απορεί κανείς πώς έφηβοι μπορούν να είναι τόσο σκληροί και βίαιοι

Must Read

Η βία των ανηλίκων έχει εξελιχθεί σε μάστιγα στην χώρα μας με καθημερινά περιστατικά και γεμάτο αστυνομικό δελτίο. Οι συμμορίες με μέλη μαθητές δρουν σε πολλά σχολεία ανεξέλεγκτες και θύματά τους είναι συνομήλικα ή και μικρότερα παιδιά. Μια συγκλονιστική μαρτυρία έκανε 17χρονος στο STAR παραδεχόμενος την εγκληματική του δράση.

Είναι να απορεί κανείς πώς έφηβοι μπορούν να είναι τόσο σκληροί και βίαιοι, αλλά και τι ωθεί αυτούς τους νέους ανθρώπους στην παραβατικότητα.

«Έχω μαχαιρώσει ένα παιδί με ιατρικό ψαλίδι, έχω κλέψει ένα κινητό, με έχουν πιάσει 3 φορές και την μία μπήκα Αυτόφωρο. Όλο αυτό ξεκίνησε από μια συμμορία ανηλίκων εδώ όπου είμαστε, στο Μενίδι, για να (σ.σ. καθοριστεί ποιος) είναι ο δυνατότερος στις πλατείες» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο νεαρός.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This