Έγκλημα στα Εξάρχεια: Στον ανακριτή ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος του μουσικού

Το παραβατικό του παρελθόν και η νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική δύο φορές

Must Read

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα, Παρασκευή 9/2, ο 48χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 50χρονου μουσικού και συγγραφέα στα Εξάρχεια. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, χωρίς ωστόσο να θυμάται τι ακριβώς έγινε τα επίμαχα δευτερόλεπτα, καθώς όπως ανέφερε η μνήμη του σταμάτησε τη στιγμή που τσακώθηκε με το άτυχο θύμα, το οποίο εντοπίστηκε με τραύματα από σφυρί στο κεφάλι.

 

 

Ο 48χρονος, ο οποίος ήταν γνώριμος των αστυνομικών Αρχών για την παραβατική συμπεριφορά του, και μάλιστα έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική δύο φορές. Συνελήφθη για τη δολοφονία του 50χρονου φίλου του, κατηγορείται για ανθρωποκτονία, παράβαση του νόμου περί όπλων, αλλά και για ληστεία, καθώς την περασμένη Τετάρτη, έκλεψε από 44χρονο Αλβανό στον Τύρναβο το αυτοκίνητό του, με χρήση σωματικής βίας. Συγκεκριμένα, είχε φτάσει στην Αθήνα λίγες ώρες πριν το φονικό με αμάξι που είχε κλέψει από υπήκοο Αλβανίας στον Τύρναβο όπου ήταν ο τόπος κατοικίας του. Έφτασε στα Εξάρχεια και ζήτησε από τον μουσικό να τον φιλοξενήσει. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, γνωρίστηκαν πριν λίγα χρόνια όταν ο δράστης εργαζόταν σε αποθήκη εμπορίας κρεάτων στα Εξάρχεια. Παρ’ όλα αυτά κυκλοφορούσε ελεύθερος και ανενόχλητος και τελικά κατέληξε στο έγκλημα, κάτι για το οποίο φοβόντουσαν όλοι όσοι τον γνώριζαν.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Φονικό στα Εξάρχεια: «Να σαπίσει στη φυλακή» λέει ο πατέρας του 48χρονου – Είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This