Μπαλάσκας για Μάνδρα: «Καραμπινάτο συμβόλαιο θανάτου, όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά»

«Υπάρχει ένα τεράστιο ερωτηματικό στην ΕΛΑΣ γιατί δεν είχε ποινικό παρελθόν»

Must Read

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για την δολοφονία του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά, στην Μάνδρα. Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση, εκτιμούν πως πρόκειται για ένα συμβόλαιο θανάτου, επαγγελματικά οργανωμένο.

«Όλα καταδεικνύουν ότι υπήρχε ένα συμβόλαιο θανάτου. 15 σφαίρες τουλάχιστον, με καλάσνικοφ σε εκτέλεση, πέταξαν δίπλα του το καλάσνικοφ και έβαλαν φωτιά και έκαψαν και διέφυγαν», εξήγησε, νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο Σταύρος Μπαλάσκας και συνέχισε: «Αν δεν είχε ξεψυχήσει, φανταστείτε τι μαρτυρικό θάνατο θα είχε. Η ουσία είναι ότι αυτήν την στιγμή, η μόνη διαφορά που έχει αναφερθεί ότι είχε αυτός ο άνθρωπος ήταν με τον συνεταίρο του και ήταν οικονομικής φύσης».

«Υπάρχει ένα τεράστιο ερωτηματικό στην ΕΛΑΣ γιατί δεν είχε ποινικό παρελθόν»

Ωστόσο, έκανε σαφές πως δεν καταδεικνύεται κάτι από αυτό κι έτσι είναι όλα τα μέτωπα ανοιχτά. «Ακόμα και στα ποδοσφαιρικά αυτού του ανθρώπου θα ψάξει αν υπήρχε κάποια αντιμαχία ή αν υπήρχαν κάποιοι οι οποίοι τον εχθρεύονταν ιδιαίτερα, γιατί για να πληρώσεις ένα συμβόλαιο θανάτου σαν αυτό, το οποίο ήταν καλά σχεδιασμένο, πάει να πει ότι εχθρευόσουν πολύ αυτόν τον άνθρωπο», συμπλήρωσε.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας εξήγησε στην συνέχεια πως ο επιχειρηματίας δεν έχει ποινικό παρελθόν και δεν έχει καταδικαστικές αποφάσεις. «Έτσι, δεν καταδεικνύεται ότι υπήρχε κάτι πολύ σοβαρό για αυτά τα Greek mafia ή ναρκωτικά, μέχρι στιγμής, και για αυτό υπάρχει ένα τεράστιο ερωτηματικό στην ΕΛ.ΑΣ», σημείωσε, τονίζοντας πως το πρώτο πράγμα που ελέγχθηκε από την Αστυνομία ήταν η ποινική του κατάσταση, η οποία είναι ανύπαρκτη.

«Σαφώς είχε πολλές οικονομικές δραστηριότητες και αυτό δυσκολεύει τα πράγματα. Όταν καταδεικνύεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών λες ‘οκ’, τώρα είναι λίγο πιο δύσκολο», είπε και κατέληξε:

«Υπάρχουν μερικά πράγματα που καταδεικνύουν ότι ήταν μια πολύ καλά σχεδιασμένη επιχείρηση και όλα δείχνουν ότι είναι καραμπινάτο συμβόλαιο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This