«Είχαμε μια ελπίδα μέχρι τελευταία στιγμή» – Συγκλονίζει η γιαγιά του πρόωρα χαμένου Νικόλα

Must Read

Αδυνατεί να πιστέψει το κακό που τούς βρήκε η γιαγιά του μικρού Νικόλα, μετά και την είδηση ότι ο μόλις 2 ετών εγγονός της άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 28 Ιανουαρίου στον ΒΟΑΚ, στις στροφές της Λυγαριάς Ηρακλείου, στην Κρήτη.

«Πώς να είμαι παιδί μου; Έφυγε το παιδάκι μας, το μωρό μας. Πονάμε», δήλωσε απαρηγόρητη στην εκπομπή «Live News», η γιαγιά του Νικόλα από την πλευρά της μητέρας του και προσθέτει: «Χτες βράδυ στις 12.30 μας το είπαν. Πάλευε, πάλευε στην εντατική. Είχαμε μια ελπίδα μέχρι τελευταία στιγμή. Αυτή η ελπίδα χάθηκε».

«Χάλια είναι το παιδί μου. Με φάρμακα είναι, κλαίει. Το παιδί της έχασε. Τι να κάνει; Μάνα είναι. Τι να κάνει μια μάνα; Νοσηλεύτηκε για το πόδι της, δεν μπορεί, με το ”πι” πηγαίνει σιγά σιγά, δεν μπορεί, ζαλίζεται», λέει η γιαγιά για την κόρη της, η οποία είναι και η μοναδική που γλίτωσε από το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο σκοτώθηκε ακαριαία η άλλη γιαγιά του Νικόλα, η οποία και οδηγούσε το μοιραίο ΙΧ. «Πολύ αγαπημένη οικογένεια. Και από την μια πλευρά και από την άλλη. Ο γαμπρός μου και η κόρη μου πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Ο γαμπρός μου την λατρεύει την κόρη μου», πρόσθεσε η γυναίκα.

«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Τη λάτρευε όλη η τοπική κοινωνία. Ένας ξεχωριστός άγγελος ήτανε», ανέφερε με τη σειρά του ο γιος της αδικοχαμένης 59χρονης και θείος του άτυχου βρέφους, ο οποίος έχει προσφέρει σπουδαίο ιεραποστολικό έργο στην Αφρική.

Θυμίζουμε πως το όχημα στο οποίο επέβαινε το αγοράκι με τη μητέρα και τη γιαγιά του, συγκρούστηκε σφοδρά και πλαγιομετωπικά, ενώ στην περιοχή έβρεχε καταρρακτωδώς, με βαν που οδηγούσε 38χρονος αλλοδαπός, το οποίο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο ΙΧ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο παππούς του Νικόλα και σύζυγος της 59χρονης τούς ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να γίνει αυτόπτης μάρτυρας της θανατηφόρας σύγκρουσης που στοίχισε τη ζωή στη σύζυγο και στο εγγόνι του.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This