Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Ήθελα να κλείσω τον κύκλο μου ως χρυσή πρωταθλήτρια»

«Δεν σταμάτησα ποτέ να σκέφτομαι τον εαυτό μου εκεί ψηλά»

Must Read

Λίγες ώρες αφότου πάτησε το πόδι της στην Αθήνα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη βρέθηκε καλεσμένη στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ News, όπου και μίλησε για την τεράστια διπλή επιτυχία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Ντόχα, όπου και κατέκτησε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη τόνισε πως η επιτυχία της αυτή είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς πολλών ετών. «Πρέπει να πιστεύεις σε αυτό, εγώ πίστευα και πριν τα καταφέρω, πίστευα ότι μπορώ να το κάνω», είπε αρχικά. «Δεν σταμάτησα ποτέ να σκέφτομαι τον εαυτό μου εκεί ψηλά», συνέχισε και πρόσθεσε πως η «δουλειά και η προσήλωση» έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια μίλησε και για το αν την αγχώνει το πώς θα κρατηθεί εκεί «ψηλά». «Πολλά χρόνια προσπαθώ να καταφέρω πράγματα για εμένα πρώτα από όλα. Δεν θεωρώ ότι έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι. Στον εαυτό μου, αυτό που ήθελα να αποδείξω το έχω αποδείξει, είτε με πανευρωπαϊκές διακρίσεις, είτε ακόμα και στο παγκόσμιο που είχα όνειρό μου να κατακτήσω ένα μετάλλιο», είπε μεταξύ άλλων. «Ήθελα να κλείσω τον κύκλο μου ως χρυσή πρωταθλήτρια», εξήγησε.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μαζί με τη Σοφία Μαλκογεώργου, η Ευαγγελία Πλατανιώτη τόνισε πως «πρέπει να κάνουμε τη διαφορά, για να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πάντοτε δουλεύουμε. Είμαστε επαγγελματίες, δίνουμε το 100%. Θα δουλέψουμε σκληρά για το Παρίσι».

«Θα ήθελα να πω στα νέα κορίτσια και αγόρια που θέλουν να πετύχουν κάτι και να κυνηγήσουν το όνειρό τους πως οι αποτυχίες είναι περισσότερες από τις επιτυχίες, επομένως το να μη τα παρατάμε είναι πολύ σημαντικό, αν αγαπάμε πραγματικά τους στόχους μας», ανέφερε και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της με το μήνυμα: «Σκληρή δουλειά και… never give up!».

  • Δείτε τις δηλώσεις της Ελληνίδας παγκόσμιας πρωταθλήτριας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This