Με αυτή την καραμπίνα έσπειρε τον θάνατο ο Αιγύπτιος στη Γλυφάδα: Η Καρνέση εκτελέστηκε με τα ίδια της τα όπλα;

Ο δράστης δολοφόνησε τρία στελέχη της ναυτιλιακής εταιρεία γιατί απολύθηκε μετά από 36 χρόνια. Τι τελικά όπλισε το χέρι του και η απέλπιδα προσπάθεια να τα βρει με την οικογένεια

Must Read

Φωτογραφία-ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα από την καραμπίνα που χρησιμοποίησε το πρωί της περασμένης Δευτέρας στη Γλυφάδα, ο 76χρονος Αιγύπτιος για να σκοτώσει την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον CEO της ναυτιλιακής, Αντώνη Βλασσάκη αλλά και τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη.

 

 

Σοκάρουν τα ευρήματα της αστυνομίας, καθώς οι Αρχές εντόπισαν δίπλα στο φονικό όπλο, θανάσιμα τραυματισμένο τον Αιγύπτιο δράστη. Ο δράστης χρησιμοποίησε μία κοντόκανη καραμπίνα για να αιματοκυλήσει τη ναυτιλιακή εταιρία. Παράλληλα, στα εγκληματολογικά έχουν μεταφερθεί τα όπλα του τριπλού φονικού στη Γλυφάδα, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανήκουν στην οικογένεια Καρνέση. Σήμερα καταθέτει η Δέσποινα Καρνέση, η οποία γλίτωσε από τη δολοφονική μανία του 70χρονου δράστη την τελευταία στιγμή, καθώς κλειδώθηκε στην τουαλέτα του γραφείου της, ενώ ο σύζυγό της μαζί με την αδερφή της έπεσαν νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου. Αυτό που ψάχνει τώρα η αστυνομία είναι εάν η Καρνέση εκτελέστηκε με τα ίδια της τα όπλα!

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αιγύπτιος είχε εισβάλει σε κατάσταση αμόκ στον ημιώροφο του κτιρίου της ναυτιλιακής εταιρείας της οικογένειας Καρνέση. 

 

 

Με το συγκεκριμένο όπλο, ο Αιγύπτιος αφαίρεσε τέσσερις ζωές, μεταξύ των οποίων και τη δική του.

 

«Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω»

Ο Αριστείδης, ο οποίος είχε βαφτιστεί από την οικογένεια Καρνέση και ήταν άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης τους, έφτασε αποφασισμένος για όλα, λίγο μετά τις 10 το πρωί της περασμένης Δευτέρας, 12 Φεβρουαρίου, στη ναυτιλιακή εταιρεία. Οπλισμένος με μια καραμπίνα και ένα πιστόλι, τα οποία είχε κρύψει σε μια σακούλα.

 

 

Μπήκε μέσα από το πάρκινγκ και ανέβηκε στους επάνω ορόφους του κτιρίου. Αρχικά, συνάντησε έναν εργαζόμενο, ο οποίος έκπληκτος τον ρώτησε: «Άρη τι κάνεις εδώ;» για να πάρει την αποστομωτική απάντηση: «Ήρθα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Τώρα θα δεις τι θα πάθουν. Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω». Ο 76χρονος Αιγύπτιος, ήρθε αρχικά πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρία Καρνέση, 77 ετών και τον άνδρα της αδερφής της, 80 ετών. Σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε εξ επαφής τη γυναίκα στο κεφάλι. Στη συνέχεια πυροβόλησε στο σώμα τον γαμπρό της αλλά και τον πρώην καπετάνιο, ο οποίος προσπάθησε να μπει στη μέση για να τον αφοπλίσει. Εκείνη την ώρα, η συνιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής, συμπτωματικά έλειπε από το γραφείο της. Όταν ο 76χρονος δολοφόνος δεν κατάφερε να τη βρει, κατέβηκε στο υπόγειο, έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του, πίεσε την σκανδάλη και αυτοκτόνησε υπογράφοντας και με το ίδιο του το αίμα το φινάλε αυτής της τραγωδίας στη Γλυφάδα.

 

 

 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η έξωση ήταν εκείνη που όπλισε το χέρι του 75χρονου. Ωστόσο, οι εργαζόμενοι της ναυτιλιακής εταιρείας με τις καταθέσεις τους θα φωτίσουν τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης. Δύο υπάλληλοι της εταιρείας διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας» προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθόσον ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Tα σενάρια για τα άφαντα ένσημα του μακελάρη στη ναυτιλιακή! Ποιοι τον έβλεπαν ως… κατάσκοπο  

Δήλωση του Σπύρου Καρνέση για το μακελειό στη ναυτιλιακή του   

Του είπαν να φύγει από το σπίτι και τους σκότωσε – Την εφοπλίστρια Καρνέση είχε πρώτο στόχο ο Αιγύπτιος που σκόρπισε τον θάνατο στη ναυτιλιακή  

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This