Μακελειό στην Γλυφάδα: Η πρώτη κοινή δήλωση των αδερφών Καρνέση – «Σεβαστείτε το πένθος μας»

Τρεις ημέρες μετά το πρωτοφανές έγκλημα στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας, η οικογένεια εξέδωσε την πρώτη ανακοίνωση

Must Read

«Μουδιασμένη» εξακολουθεί να είναι όχι μόνο η οικογένεια Καρνέση, αλλά και ολόκληρη η κοινή γνώμη, από το μακελειό που εκτυλίχθηκε την Δευτέρα στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίεας, στην Γλυφάδα, με θύματα την Μαρία Καρνέση, τον σύζυγο της Δέσποινας Καρνέση κι έναν καπετάνιο.

Τρεις ημέρες αργότερα ο Σπύρος και η Δέσποινα Καρνέση, προχώρησαν στην πρώτη τους κοινή δήλωση για το φονικό, σε μία προσπάθεια αφενός να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους, σε όλους εκείνους που τους συμπαραστέκονται αυτές τις τραγικές ώρες και αφετέρου να ζητήσουν «σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε».

Η κοινή δήλωση Σπύρου και Δέσποινας Καρνέση

«Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειες μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται.

Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε.

Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας. Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει.

Καπτα-Σπύρος Καρνέσης

Δέσποινα Καρνέση»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This