Νεκρός άνδρας που έπεσε με το ΙΧ του στο λιμάνι της Επανομής

Τα αίτια του περιστατικού διερευνώνται

Must Read

Μια τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στην Θεσσαλονίκη καθώς ένας άντρας έχασε την ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν όταν νωρίτερα ένα ΙΧ έκανε «βουτιά» στη θάλασσα και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι της Επανομής στην ανατολική Θεσσαλονίκη κάτω από άγνωστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες.

Στο σημείο βρέθηκαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος με όχημα και περιπολικό σκάφος καθώς δεν ήταν γνωστό αν στο όχημα βρισκόταν επιβάτες.

Στο σημείο της πτώσης του οχήματος καταδύθηκε ιδιώτης δύτης και εντόπισε έναν άνδρα που ήταν ο οδηγός του ΙΧ χωρίς τις αισθήσεις του. Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας πάτησε γκάζι και οδήγησε το όχημά του στη θάλασσα. Το βάθος της θάλασσας σε εκείνο το σημείο φτάνει τα δύο μέτρα. Το όχημα θα διερευνηθεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν μέσα και άλλα άτομα.

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση:

(φωτογραφίες ethermaikos.gr)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This