Ποινή φυλάκισης 15 ετών στην 30χρονη που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα 

Η νεαρή μητέρα καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία με μειωμένο καταλογισμό

Must Read

Ποινή φυλάκισης 15 ετών επιβλήθηκε στη νεαρή μητέρα που πριν από ένα έτος πέταξε το αγγελούδι της στον Αλιάκμονα, προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο.

Η 30χρονη μητέρα από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία με μειωμένο καταλογισμό, καθώς φέρεται να αντιμετώπιζε για καιρό ψυχολογικά προβλήματα, ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές σε ψυχιατρική κλινική.

Ήταν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2023 όταν η γυναίκα έφυγε από το πατρικό της σπίτι μαζί με το παιδί της και επέστρεψε μετά από ώρες μόνη της. Η οικογένειά της ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία όταν διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα δεν είχε απάντηση για το που βρίσκεται το παιδί της.

Μετά από επίμονες ερωτήσεις, η 30χρονη ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι άφησε το 11 μηνών παιδί της στον Αλιάκμονα και υπέδειξε το σημείο. Το μωρό εντοπίστηκε νεκρό και σύμφωνα με την ιατροδικαστική, ο θάνατος επήλθε από πνιγμό.

Άλλαξε την κατάθεσή της

«Μου λένε ψέματα ότι το παιδί μου έχει πεθάνει, πιστεύω ότι ζει», φέρεται να είπε σε νέα κατάθεση η μητέρα αφού εντοπίστηκε νεκρό το μωρό. Η ίδια μάλιστα υποστήριξε ότι ομολόγησε υπό την πίεση των αστυνομικών και ότι το αγγελούδι της έπεσε μόνο του στα παγωμένα νερά του ποταμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This