Τα πρώτα λόγια του 39χρονου που σκότωσε την σύντροφό του στην Κρήτη – Είχε χάσει ένα μωρό το θύμα

Σε σοκ οι γείτονες από την βία

Must Read

«Παγωμένο» είναι το πανελλήνιο εδώ και λίγες ώρες καθώς συνέβη ακόμα μια γυναικοκτονία με έναν 39χρονο ο οποίος είχε πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ να πυροβολεί και να σκοτώνει εν ψυχρώ την 29χρονη σύντροφό του μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Καμίνια Ηρακλείου Κρήτης.

Φρίκη στο Ηράκλειο: Μεθυσμένος άνδρας σκότωσε την 29χρονη σύζυγό του με πυροβόλο όπλο!
Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι:

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, μόλις είδε την νεαρή να σωριάζεται στο σαλόνι του σπιτιού και να ξεψυχά ακαριαία ο δράστης κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Όμως, δεν μίλησε για πυροβολισμούς αλλά ισχυρίστηκε πως κάτι έγινε και η σύντροφός του αιμορραγούσε.




Στη συνέχεια το ΕΚΑΒ ενημέρωσε την Αστυνομία και έσπευσαν στο σημείο.

Ο 39χρονος βρέθηκε πάνω από την σορό της άτυχης κοπέλας και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τον  ΣΚΑΪ, ο άνδρας ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε την γυναίκα. Ωστόσο, υποστήριξε πως έχει κενό μνήμης και πως μάλλον το όπλο εκπυρσοκρότησε.




Τα αίτια της τραγωδίας βρίσκονται ακόμα υπό διερεύνηση. Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει και ένα θέμα με τη νεκρή γυναίκα καθώς, όπως αναφέρει το neakriti.gr, φέρεται να υπάρχει σεσημασμένο άτομο με ακριβώς το ίδιο όνομα με της νεκρής αλλά με διαφορετική ημερομηνία γέννησης!

Σε σοκ οι γείτονες

Οι γείτονες του ζευγαριού είναι σε σοκ καθώς αρκετοί άκουσαν τον πυροβολισμό που αναστάτωσε το πρωινό τους.

Από την αρχή, οι περίοικοι είχαν κάνει λόγο για ένα «θορυβώδες» ζευγάρι που απασχολούσε την γειτονιά με τις φωνές και τους καβγάδες. Ωστόσο, δεν υπήρξε καταγγελία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Οι άνθρωποι που ζούσαν κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν πως εργάζονταν σε διάφορα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Μάλιστα, μαρτυρίες στο cretalive αναφέρουν πως η 29χρονη ήταν έγκυος το καλοκαίρι αλλά έχασε το παιδί! Σχετικά με το αποτρόπαιο περιστατικό τόνισαν ότι κάτι πρέπει να γίνει με την βία…

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα σημειώθηκε στις 07:20 στην οδό Πατρόκλου, στην περιοχή των Καμινίων, του Ηρακλείου. Ο 39χρονος δράστης, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε καταναλώσει τεράστια ποσότητα αλκοόλ και επέστρεψε στο ρετιρέ, που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο του ΟΦΗ, τις πρώτες πρωινές ώρες. Γείτονες αναφέρουν πως πιθανότατα ξέσπασε ανάμεσα στο ζευγάρι καυγάς, καθώς άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα της φρίκης.

Τότε, ο 39χρονος πήρε στα χέρια του ένα πυροβόλο όπλο και έβαλε στο στόχαστρο, την γυναίκα, με καταγωγή από την Ρουμανία, χωρίς εκείνη να προλάβει να αντιδράσει. Διασώστες του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν στο σπίτι, βρήκαν την γυναίκα νεκρή δίπλα στον καναπέ του σπιτιού, σε μία λίμνη αίματος, έχοντας υποκύψει στα βαρύτατα τραύματα που της προκάλεσε το όπλο.

Παράλληλα, ο άνδρας ενημέρωσε τις Αρχές για το έγκλημα κι έτσι στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, που τον βρήκαν πάνω από το άψυχο σώμα της 29χρονης και του φόρεσαν χειροπέδες.

Όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες των γειτόνων, οι διαπληκτισμοί ανάμεσα σε θύτη και θύμα φαίνεται πως είχαν μετατραπεί σε καθημερινό φαινόμενο, καθώς κάνουν λόγο για ένα «θορυβώδες» ζευγάρι, που όμως δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση να έχει τέτοια κατάληξη. Μάλιστα, οι δυο τους δεν είχαν απασχολήσει ποτέ για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο ο άνδρας ήταν γνώριμος των Αρχών, για επεισόδια και μικροποσότητες ναρκωτικών.

Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα για τη νέα γυναικοκτονία, που έχει συγκλονίσει την Κρήτη, βρίσκεται σε εξέλιξη, με σκοπό να αποσαφηνιστούν τα αίτια που όπλισαν το χέρι του 39χρονου δράστη. Παράλληλα, στο σημείο σπεύδει και ιατροδικαστής, με σκοπό να ρίξει «φως» στα αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας, που εκτιμάται πως έφυγε ακαριαία από την ζωή.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This