Αυτή είναι η 29χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στο Ηράκλειο – Την πυροβόλησε στο κεφάλι

Τι ισχυρίζεται ο 39χρονος δράστης που σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι την 29χρονη

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη με θύμα μια 29χρονη γυναίκα που έπεσε νεκρή από τα χέρια του 39χρονου συντρόφου της, μέσα στο σπίτι τους στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το φονικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής με τον 39χρονο να πυροβολεί στο κεφάλι την σύντροφό του και στη συνέχεια να καλεί τις αρχές ζητώντας να σπεύσουν στο σημείο, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τις πράξεις του. Όταν έφτασαν στο διαμέρισμα αστυνομία και ΕΚΑΒ, βρήκαν την 29χρονη από τη Ρουμανία μέσα σε λίμνη αίματος, όπως αναφέρει το creta24.gr. Η γυναίκα φορούσε τα ρούχα της και έφερε τραύμα από σφαίρα στο πλάι του κεφαλιού της.

Ο 39χρονος βρέθηκε πάνω από την σορό της συντρόφου του και συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια ομολόγησε ότι την σκότωσε και έπειτα δήλωσε ότι έχει κενά μνήμης και πως μάλλον το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Στον εισαγγελέα αύριο ο 39χρονος

Αύριο, Σάββατο αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 39χρονος ο οποίος νωρίς σήμερα το πρωί πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ της 29χρονη σύντροφό του μέσα στο ρετιρέ που έμεναν στα Καμίνια Ηρακλείου Κρήτης.




Αυτός είναι ο 39χρονος δράστης

Την φωτογραφία του 39χρονου ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ νωρίς σήμερα το πρωί την 29χρονη σύντροφό του στο σπίτι τους στα Καμίνια Ηρακλείου Κρήτης δημοσίευσαν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Δείτε τον 39χρονο:




 

 




Τα αίτια της τραγωδίας βρίσκονται ακόμα υπό διερεύνηση. Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει και ένα θέμα με τη νεκρή γυναίκα καθώς, όπως αναφέρει το neakriti.gr, φέρεται να υπάρχει σεσημασμένο άτομο με ακριβώς το ίδιο όνομα με της νεκρής αλλά με διαφορετική ημερομηνία γέννησης!

Σε σοκ οι γείτονες

Οι γείτονες του ζευγαριού είναι σε σοκ καθώς αρκετοί άκουσαν τον πυροβολισμό που αναστάτωσε το πρωινό τους. Από την αρχή, οι περίοικοι είχαν κάνει λόγο για ένα «θορυβώδες» ζευγάρι που απασχολούσε την γειτονιά με τις φωνές και τους καβγάδες. Ωστόσο, δεν υπήρξε καταγγελία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Οι άνθρωποι που ζούσαν κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν πως εργάζονταν σε διάφορα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος. Μάλιστα, μαρτυρίες στο cretalive αναφέρουν πως η 29χρονη ήταν έγκυος το καλοκαίρι αλλά έχασε το παιδί! Σχετικά με το αποτρόπαιο περιστατικό τόνισαν ότι κάτι πρέπει να γίνει με την βία…

Καθημερινοί καβγάδες

Όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες των γειτόνων, οι διαπληκτισμοί ανάμεσα σε θύτη και θύμα φαίνεται πως είχαν μετατραπεί σε καθημερινό φαινόμενο, καθώς κάνουν λόγο για ένα «θορυβώδες» ζευγάρι, που όμως δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση να έχει τέτοια κατάληξη. Μάλιστα, οι δυο τους δεν είχαν απασχολήσει ποτέ για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο ο άνδρας ήταν γνώριμος των Αρχών, για επεισόδια και μικροποσότητες ναρκωτικών.

Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα για τη νέα γυναικοκτονία, που έχει συγκλονίσει την Κρήτη, βρίσκεται σε εξέλιξη, με σκοπό να αποσαφηνιστούν τα αίτια που όπλισαν το χέρι του 39χρονου δράστη. Παράλληλα, στο σημείο σπεύδει και ιατροδικαστής, με σκοπό να ρίξει «φως» στα αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας, που εκτιμάται πως έφυγε ακαριαία από την ζωή.
Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This