Κόρινθος: Τέσσερις συλλήψεις μετά από άγρια συμπλοκή έξι ατόμων στο λιμάνι της πόλης

Must Read

Χειροπέδες σε τρεις ανηλίκους και μια γυναίκα πέρασαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος, απαντώντας σε κλήση για άγρια συμπλοκή μεταξύ ατόμων στο λιμάνι της Κορίνθου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα αίτια της συμπλοκής παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα, ενώ πέρα από τους συλληφθέντες αναζητούνται δύο ακόμα άτομα. Σύμφωνα με το ΛΣ, στο σημείο όπου σημειώθηκε το συμβάν εντοπίστηκαν δύο 16χρονοι που έφεραν εμφανή τραύματα στο πρόσωπο, τα οποία, σύμφωνα με δήλωσή τους, προκλήθηκαν από ξυλοδαρμό. Οι δυο τους κατέθεσαν έγκληση κατά τεσσάρων ημεδαπών για εξύβριση, απειλή και ξυλοδαρμό και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για εκτίμηση της υγείας τους.

Στη συνέχεια εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο από τους υπόλοιπους τέσσερις εμπλεκόμενους στο συμβάν, οι οποίοι, όμως, υπέβαλαν έγκληση κατά των δύο προαναφερθέντων 16χρονων, επίσης για εξύβριση, απειλή και σωματική βλάβη, και, ως εκ τούτου, συνελήφθησαν και εκείνοι. Οι άλλοι δύο εμπλεκόμενοι αναζητούνται για να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This