Ο Πολυχρονόπουλος περνά στην αντεπίθεση: «Δεν είμαι κατηγορούμενος. Γιατί να την πληρώνω;»

Εξέφρασε την ενόχλησή του, καθώς -όπως λέει- τον κατηγορούν δημόσια, ενώ ακόμη οι αρχές ερευνούν την υπόθεσή του

Must Read

Με νέες του δηλώσεις ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ξεσπά και μιλά για τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει υποστεί στη ζωή του από όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του αλλά και για το πώς χρησιμοποιούσε τα χρήματα του «Άλλου Ανθρώπου». 

«Έχουν σκοτώσει, έχουν βιάσει παιδιά και δεν είδαμε φωτογραφία τους τη δική μου την είδα άρα είμαι χειρότερος από αυτούς;» αναφέρει μεταξύ άλλων ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας του «Άλλου Ανθρώπου». «Είμαι πάντα ενεργός. Θέλω να μου φέρουν τρόφιμα και να μαγειρέψουμε μαζί. Δεν έχω δώσει ποτέ τρόφιμα του “Άλλου Ανθρώπου” σε άλλον. Δεν έχει γίνει ποτέ αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολυχρονόπουλος. Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όσα καταλόγισαν διάφοροι κύκλοι στη μητέρα του, η οποία υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε χθες στην Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει μήνυση σε πρώην εθελοντή της δομής. «Έχω στενοχωρηθεί για τη μάνα μου», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Κοινωνική Κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου» τονίζοντας: «Αυτό εδώ γιατί να την πληρώνει. Έχουν φύγει πολλοί, άλλοι έρχονται κρυφά γιατί φοβούνται τις κάμερες». Σε άλλο σημείο αναρωτήθηκε πως όταν αποδειχτεί ότι υπάρχουν για όλα εξηγήσεις τι θα πουν όλοι εκείνοι που τον κατηγόρησαν. «Έγραψαν χωρίς να ντρέπονται ότι έχω 10 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα , 37 διαμάντια, ράβδους χρυσού, διαμερίσματα στο Λονδίνο, στη Μύκονο και στην Αράχωβα», σχολίασε. Υπενθυμίζεται πως την πύλη των δικαστηρίων στην οδό Ευελπίδων πέρασε προ ημερών ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος με τη συνοδεία των δικηγόρων του προκειμένου να κινηθεί νομικά για όσα του καταλογίζονται.  

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Όποιος κινείται εναντίον του “Άλλου Άνθρωπου”, θα με βρει απέναντι του» 

Μήνυση κατά πρώην συνεργάτη του κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This