Περιστέρι: Ο πατέρας που βίαζε τις κόρες του έβγαινε μετά στην τηλεόραση – «Δίνω αγώνα»

Must Read

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης δύο ανήλικων κοριτσιών στο Περιστέρι, από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Οι δύο αδερφές ζούσαν τον εφιάλτη στα χέρια του πατέρα τους από τις ηλικίες των 9 και 12 ετών, ενώ όταν αποκάλυψαν η μια στην άλλη μετά από χρόνια τα όσα τους έκανε, αποφάσισαν να μιλήσουν και να καταγγείλουν τον άνθρωπο που κατέστρεψε τις ζωές τους.

Ο 55χρονος άνδρας που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης κατηγορούμενος για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση των κοριτσιών εμφανιζόταν σε εκπομπή ως πρότυπο πατέρα που δίνει μάχη για να μεγαλώσει τα παιδιά του μόνος του. Εκείνη την περίοδο μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες των κοριτσιών, ασελγούσε στα κορμιά τους.

 

Ο ίδιος έλεγε στην εκπομπή «ΕλπίΖΩ», στο Ε-TV: «Είμαι άνεργος μόνος με τέσσερα παιδιά, χωρίς καμία βοήθεια από κανέναν, και δίνω καθημερινό αγώνα για να επιβιώσουνε. Τα προβλήματα ξεκινήσαν μετά τον χωρισμό μου με τη γυναίκα μου. Ξυπνάω κάθε πρωί και το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα βρω το φαγητό των παιδιών μου».

Ο πατέρας έλεγε με δάκρυα στα μάτια, στην κάμερα: «Βλέπουν πως υπάρχει έλλειψη, τα μεγαλύτερα συνεργάζονται, αλλά υπάρχουν φορές που και αυτά θέλουν πράγματα… τα σχολικά τους. Θέλουν να είναι συνεπή και στο σχολείο τους και όχι επειδή είναι παιδιά είναι άριστοι μαθητές, και τα τέσσερα. Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να τους δώσω κολατσιό. Υπήρχαν μέρες που φάγαμε μόνο ψωμί. Δεν ξέρω τι να δώσω. Να δώσω ένα κομμάτι του εαυτού μου ώστε να μη το ζουν αυτό τα παιδιά. Δεν ανέχομαι ως πατέρας να το περνάνε αυτό τα παιδιά μου. Είμαι υποχρεωμένος σας πατέρας να τους έχω τα απολύτως απαραίτητα. Από το μυαλό μου περνάνε πολλά και άσχημα πράγματα. Δεν κοιμάμαι τα βράδια. Δεν παρανόμησα ποτέ, το μόνο που θέλω είναι δουλειά».

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 22χρονη σήμερα κόρη περιέγραψε τα όσα φρικτά βίωσε, και είπε ότι απάντηση του πατέρα της για τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της, ήταν ότι «το κάνει γιατί το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά».

Σημειώνεται ότι τα κορίτσια θεωρούν ότι ευθύνες φέρει και η μητέρα τους, η οποία γνώριζε καλά τι άνθρωπος ήταν ο πατέρας τους, ωστόσο εγκατέλειψε τα παιδιά τους μαζί του.

Δείτε επίσης:

«Μας κατέστρεψες την παιδική ηλικία»: Στην φυλακή 55χρονος που κατηγορείται από τις κόρες του για βιασμούς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This