«Η ζωή μου ήταν κόλαση! Το κρίμα στο λαιμό σου» – Ανατριχίλα από το χειρόγραφο σημείωμα της Σταυρούλας με ονόματα πολιτικών

Το σημείωμα που βρέθηκε στο διαμέρισμα - «Καρφιά» από τον αδελφό της για την συγκάτοικο

Must Read

Tραγικός ήταν ο επίλογος στο θρίλερ της εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από τον περασμένο Αύγουστο. Όπως διαπιστώθηκε το πτώμα που εντοπίστηκε στον Πόρο λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή ανήκει στην 53χρονη. Η σορός της δεν ήταν αναγνωρίσιμη, ωστόσο επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για την ίδια, μετά από εξετάσεις γενετικού υλικού.

Ο αδερφός της 53χρονης γυναίκας είχε μιλήσει σε τηλεοπτική λίγο πριν βγουν τα αποτελέσματα του DNA, τα οποία επιβεβαίωσαν ότι η νεκρή γυναίκα ήταν η Σταυρούλα. Ο ίδιος μάλιστα άφησε αιχμές για την επί χρόνια συγκάτοικο της 53χρονης, λέγοντας μάλιστα ότι στα όσα περιγράφει για την εξαφάνιση, φάσκει και αντιφάσκει.




«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε, είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στην προκειμένη περίπτωση. Δεν αποκλείουμε τίποτα και οι έρευνες συνεχίζονται. Δεν αποκλείουμε τίποτα. Δεν αποκλείουμε εγκληματική ενέργεια» δήλωσε νωρίτερα στο Tlive ο αδερφός της 53χρονης.

«Έχουμε μια συγκάτοικο η οποία φάσκει και αντιφάσκει και δε θυμάται ποια ημερομηνία έφυγε. Θα θυμάται τι χρώμα παντελόνι φορούσε;» σχολίασε ο ίδιος και άφησε αιχμές για το γεγονός ότι η συγκάτοικος δεν δήλωσε αμέσως την εξαφάνιση. «Ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάει στις Αρχές και να κάνει μια καταγγελία πρώτον και μια ανώνυμη καταγγελία πάρα πολύ πιο εύκολα και οι Αρχές θα κινηθούν πάρα πολύ γρήγορα. Εμείς δεν μπήκαμε καν στη διαδικασία να δηλώσουμε μια εξαφάνιση. Εμείς έχουμε ετοιμάσει μια ολόκληρη αγωγή, με πολλά ερωτήματα. Κατά παντός υπευθύνου» δήλωσε.

Το χειρόγραφο σημείωμα – «Η ζωή μου ήταν κόλαση»

Την ίδια στιγμή, ανατριχίλα και πολλά ερωτηματικά προκαλεί το χειρόγραφο σημείωμα της Σταυρούλα που βρέθηκε στο διαμέρισμα από τους αστυνομικούς.

Σε αυτό η ίδια έγραφε:

«Γιατί δεν με έβαλες στο δημόσιο; Ένα μεγάλο «γιατί». Ό,τι κι αν έκανα, ήμουν λάθος.

Είχα μαθησιακά προβλήματα. Μετά από χρόνια ψυχοθεραπεία έβγαλα 17.

Φεύγω χωρίς χρήματα. Με εγκατέλειψες. Ο αδερφός σου στον (όνομα πολιτικού). Η (όνομα πολιτικού) ήταν η βοήθεια και είχες δώσει τον λόγο σου. 

Δεν με ήθελες ποτέ, γιατί; Φεύγω με αξιοπρέπεια. Το κρίμα στον λαιμό σου. Η ζωή μου ήταν κόλαση. Σε ευχαριστώ.

Υ.Γ.

Πολλή βία λεκτική, με μείωνες, μου έσπασε τη μύτη. Όλοι δυο μέτρα κάτω από τη γη θα πάμε, γέρασες. Σε λυπάμαι».




 

Δείτε επίσης:

Στην Σταυρούλα Γκουγκουλιά ανήκει η σορός της γυναίκας που βρέθηκε στον Πόρο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This